Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Τρικυμία στους Σεβαστούς, ο Βόσκαρης αποκαλύπτεται

Άγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Τρικυμία στους Σεβαστούς, ο Βόσκαρης αποκαλύπτεται

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια. Μυστικά, αποκαλύψεις και νέα πρόσωπα έρχονται στο Διαφάνι, και φέρνουν τα πάνω-κάτω.

Ανατρεπτικά τα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες». Μυστικά έρχονται στο φως ταράζοντας ακόμα περισσότερο τη ζωή στο Διαφάνι, ενώ νέα πρόσωπα… αλλά και νέες συμμαχίες… θα κεντρίσουν ακόμα περισσότερο τους τηλεθεατές για να «μετακινούνται» καθημερινά στο τηλεοπτικό χωριό.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 98: Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση. Όλα τα βλέμματα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο. Θα λάμψει, όμως, η αλήθεια; Η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον Ευτύχη που δείχνει να κερδίζει την καρδιά του χωριού. Θα κερδίσει, όμως, και τον Μιλτιάδη;

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης; Η Σοφούλα θα δει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ τον Βόσκαρη, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία της.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 99: Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να να διαχειριστούν άλλη μια τρικυμία, τον χωρισμό της Πηνελόπης και του Αλέξη. Όλοι προσπαθούν να μάθουν την αιτία και σύντομα θα φτάσουν στη σκληρή αλήθεια.

Ο Μάρκος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στον Αλέξη, ενώ η Σοφούλα, που βλέπει σιγά- σιγά το αληθινό πρόσωπο του Βόσκαρη, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά;

Media Τελευταίες ειδήσεις