Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη στο συγκλονιστικό φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Η πρώτη εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη στο συγκλονιστικό φινάλε

Ένα από τα πρόσωπα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” την επόμενη χρονιά είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς, δείχνοντας τις… άγριες διαθέσεις του. 

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά. Ο ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο του σκληρού Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων. Την αρχηγία των Αβάντων έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει στη σύλληψή του και να οδηγηθεί στη φυλακή. Τώρα όμως εκείνος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο Διαφάνι, έτοιμος να προκαλέσει μεγάλο κακό στον τρίτο κύκλο της σειράς. 

Κι αυτό, διότι θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του, τον οποίο σκότωσε ο Μιλτιάδης, κατά την εισβολή στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη. Ο Μελέτης επισκέπτεται στη φυλακή τον Ακύλα, και έτσι στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε την πρώτη εμφάνιση ενός νέου χαρακτήρα, που θα δούμε την επόμενη σεζόν.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις