Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Το μοναδικό αντίτυπο και ένα μεγάλο δίλημμα

Άγριες Μέλισσες: Το μοναδικό αντίτυπο και ένα μεγάλο δίλημμα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ 2021: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΕΜΠΤΗΣ 13/05: Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες και κινηματογραφική αισθητική καθηλώνουν τους τηλεθεατές. Συγκλονιστικά τα επόμενα επεισδία στην σειρά που έχει γράψει ήδη ιστορία στβην ελληνική τηλεόραση.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Πέμπτη 13 Μαΐου, Επεισόδιο 139: Στον Συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν. Στα χέρια της Ασημίνας, θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο. Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος, όμως, είναι πάλι εκεί για να τη βοηθήσει.

Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ τον Συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία, αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια…

Media Τελευταίες ειδήσεις