Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Το χωριό συνταράσσεται από μια μεγάλη αποκάλυψη

Άγριες Μέλισσες: Το χωριό συνταράσσεται από μια μεγάλη αποκάλυψη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26/05: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια την εβδομάδα 24/05-27/05. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26/05: Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα (24/05-27/05) με επεισόδια που θα καθηλώσουν… Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Τετάρτη 26 Μαΐου Επεισόδιο 146: Το χωριό συνταράσσεται από μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται, ξανά, αντιμέτωπες και όλοι φοβούνται για έναν νέο κύκλο αίματος.

Ο Σπανός θα έρθει αντιμέτωπος με μια μαρτυρία που θα τον συγκλονίσει. Η Ελένη δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη μιας γυναίκα που μπορεί να τη βοηθήσει.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Πέμπτη 27 Μαΐου Επεισόδιο 147: Η οικογένεια των Σεβαστών μοιάζει να διαλύεται μετά τα τελευταία γεγονότα. Η κατάθεση της Πηνελόπης οδηγεί και πάλι την Ανέτ μπροστά στον Σπανό.

Μαζί με τον Προύσαλη, την πιέζουν να ομολογήσει όσα γνωρίζει. Η Ελένη συγκλονισμένη από την τροπή των γεγονότων αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ο Κωνσταντής εξομολογείται στον Νικηφόρο την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ η Μυρσίνη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη…

Media Τελευταίες ειδήσεις