Κυριακή, 14 Απρ.
27oC Αθήνα

Άγριος καβγάς μεταξύ Τάσου Γαϊτάνη και Ευάγγελου Αντώναρου στον τηλεοπτικό αέρα

Άγριος καβγάς μεταξύ Τάσου Γαϊτάνη και Ευάγγελου Αντώναρου στον τηλεοπτικό αέρα

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του υποψηφίου με τη ΝΔ, Τάσου Γαϊτάνη, και του υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αντώναρου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψηφιακή κάρτα.

Η συζήτηση μεταξύ του Τάσου Γαϊτάνη και του Ευάγγελου Αντώναρου δεν άργησε να παρεκτραπεί, με τους υποψήφιους βουλευτές να εξαπολύουν λεκτικά «πυρά». «Πόσα κόστισε το ψηφιακό αυτό μέτρο», ρώτησε ο κ. Αντώναρος τον κ. Γαϊτάνη και ξέσπασε ο καβγάς.

«Μπορώ να σας πω, πόσα κόστισαν αυτά που έχετε προτείνει», απάντησε ο Τάσος Γαϊτάνης, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να ανταπαντά ότι «ψεύδεται όπως ψεύδεται ο πρωθυπουργός του».

«Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», είπε ο Τάσος Γαϊτάνης.

Η ένταση και τα «πυρά» συνεχίστηκαν, με τον Ευάγγελο Αντώναρο να ανεβάζει τους τόνους, καθώς ο Τάσος Γαϊτάνης είπε «ότι εκτίθεται που τον αποκαλεί ψεύτη, αντί να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του». Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «εγώ θα ντρεπόμουνα να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι τον Βορίδη και τον Πλεύρη».

Media Τελευταίες ειδήσεις