Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αίας Μανθόπουλος: «Λύθηκαν τα προσωπικά προβλήματα, δικαιώθηκα στην δικαστική διαμάχη»

Αίας Μανθόπουλος: «Λύθηκαν τα προσωπικά προβλήματα, δικαιώθηκα στην δικαστική διαμάχη»

Ο Αίας Μανθόπουλος για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του.

Στην Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου παραχώρησε συνέντευξη ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως η δικαστική διαμάχη έληξε με την πρώην σύζυγό του και τελικά δικαιώθηκε ο ίδιος.

«Υπήρχαν κάποια προσωπικά προβλήματα τα οποία έπρεπε να λυθούν. Λύθηκαν, δόξα τω Θεώ. Νομίζω βρίσκομαι σε μια άλλη περίοδο ωριμότητας, μετά από διάφορα θέματα τα οποία συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή. Είναι μια δικαστική διαμάχη που έχει τελειώσει εδώ και χρόνια.

Έχω δικαιωθεί. Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία, βεβαίως δεν λύνονται πλήρως ανάμεσα στους ανθρώπους ποτέ, αλλά έχουν τελειώσει όλα αυτά. Είμαι πολύ περήφανος για τα τρία μου παιδιά, όλα σπουδάζουν, ακολουθούν τα ταλέντα τους».

Για το ακίνητο που έχει αγοράσει στο εξωτερικό, ο Αίας Μανθόπουλος λέει: «Έχω πάρει ένα κτίριο στη Ρουμανία, το οποίο ήταν μνημείο αρχιτεκτονικής, το οποίο λειτουργεί ως κατάλυμά με μια μικρή καφετέρια».

«Ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου με συγκλόνισε. Ήταν μια αξέχαστη περίοδος της ζωής μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αίας Μανθόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις