Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Άκης Δείξιμος: Δεν με ενθουσίασε το πρώτο άκουσμα στο “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι

Άκης Δείξιμος: Δεν με ενθουσίασε το πρώτο άκουσμα στο “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι

“Είμαι φαν της, είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα και πολυτάλαντη” τονίζει, παράλληλα, ο Άκης Δείξιμος.

Τόσο για τον αδελφό του, Κώστα Δόξα όσο και στην προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι” στην Eurovision 2024 αναφέρθηκε ο Άκης Δείξιμος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου, το πρωί της Πέμπτης (28.03.2024), στο πρόγραμμα του OPEN.

“Ο αδελφός μου είναι καλύτερα, έχει μια πολύ όμορφη σχέση με την κόρη του και καλλιτεχνικά συνεργάζεται σε νυχτερινό μαγαζί με τον Νίκο Βέρτη. Θεωρώ πως περνάει μια καλή περίοδο στη ζωή του.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται, έχουμε ακόμα πορεία. Έχουμε ακόμα δυστυχώς το ψυχοφθόρο κομμάτι με τα δικαστήρια και είναι κάτι το οποίο συμβαίνει σε πολλές οικογένειες, γιατί αυτή είναι η ζωή. Αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι δίπλα στον αδελφό μου, τον αγαπώ και τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά”.

“Θέλω να πω ότι είμαι φαν της Μαρίνας Σάττι, είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, πολυτάλαντη και κάνει πολύ όμορφα πράγματα γενικότερα.

Δεν κρύβω ότι, όταν το πρωτοάκουσα, δεν μου πολυάρεσε το τραγούδι και με τον καιρό το έχω συνηθίσει. Οφείλουμε να στηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή” τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

 

“Θεωρώ ότι μόνο με την καλλιτεχνική της υπόσταση και τον τρόπο με τον οποίο θα το υποστηρίξει, θα πάει αρκετά καλά. Γενικότερα εμένα η πρώτη εικόνα του video clip και το πρώτο άκουσμα του τραγουδιού δεν με ενθουσίασε αλλά από τη στιγμή που έχω μπει στη διαδικασία να το δω πάνω από 20 φορές… ε, μάλλον κάτι έχει! Θέλω να πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Άκης Δείξιμος στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις