Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Ούστα: Είχα βγει Β’ Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία, ήμουν παιδάκι τότε

Αλεξάνδρα Ούστα: Είχα βγει Β’ Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία, ήμουν παιδάκι τότε

“Κάθε απώλεια είναι δύσκολη όταν την βιώνεις” εξομολογείται η Αλεξάνδρα Ούστα.

Στην απώλεια της αγαπημένης της μητέρας πριν από 14 χρόνια, στον ερχομό του γιου της αλλά και στον λόγο που δεν επιθυμεί να προχωρήσει στην βάπτιση του εστίασε η Αλεξάνδρα Ούστα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή την Πέμπτη στον Alpha.

“Έχασα την μητέρα μου πριν από 14 χρόνια και αυτή η παράσταση είναι ένας τρόπος για να συνδεθώ μαζί της. Όταν την έχασα, αισθανόμουν ότι ήμουν παιδί και ήμουν ακόμα πολύ μικρή για να χάσω την μητέρα μου.

Κάθε απώλεια είναι δύσκολη όταν την βιώνεις, αλλά αυτή τη στιγμή έχει πάρει αυτή τη θέση που πρέπει να έχει μέσα στην καρδιά και στο μυαλό μου” τόνισε η ηθοποιός.

“Παρόλο που γεννήθηκε Φλεβάρη ο γιος μου, ο Αύγουστος είναι το καλοκαίρι στη ζωή μου! Σίγουρα είχα πει ότι θέλω τα πρώτα δύο τουλάχιστον χρόνια να μείνω μαζί του και δεν μετανιώνω.

Βάπτιση δεν έχουμε κάνει και δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε. Αν κάποια στιγμή επιλέξει το παιδί μόνο του, ότι θέλει να το κάνει, βεβαίως και δεν θα του αντισταθούμε”.

“Είχα βγει Β’ Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία το… πάλαι ποτέ! Ήμουν παιδάκι τότε και αυτό ήταν κάτι που η μητέρα μου με παρακίνησε να κάνω. Κι αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να το σκεφτώ.

Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να την ζήσω για την εμπειρία. Το στέμμα το έχω ακόμα, το παίρνει καμιά φορά και ο Αύγουστος και παίζει” συμπλήρωσε, επίσης, η Αλεξάνδρα Ούστα.

Media Τελευταίες ειδήσεις