Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν ήταν από τα πιο εύκολα πράγματα που έχω ζήσει»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν ήταν από τα πιο εύκολα πράγματα που έχω ζήσει»

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο OPEN.

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η γνωστή ηθοποιός στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα, προχώρησε σε μια ειλικρινή κουβέντα για το παιδάκι που έχασε στο παρελθόν εξαιτίας παλινδρόμησης που ολοκλήρωσε πρόωρα την εγκυμοσύνη της.

Ειδικότερα, ανέφερε πως »γενικώς στη ζωή μου έλεγα πάντα πως δεν ξέρω ένα παιδί αν θα μπορούσα να το κουλαντρίσω εύκολα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που γεννήθηκαν για να γίνουν μάνες. Ούτε βιολογικά ρολόγια μπορώ να πω ότι άκουσα. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για αυτό».

«Εάν ήθελα τόσο πολύ ένα παιδί πιστεύω πως θα το είχα κάνει. Θα το είχαν κάνει σε μικρότερη ηλικία και δεν θα είχα ούτε παλίνδρομη κύηση» παραδέχθηκε η ηθοποιός.

«Στον γάμο μου, ναι, είχα μια παλίνδρομη κύηση αλλά δεν πρόλαβα ούτε να πενθήσω «Ένιωσα πένθος γιατί είναι μια μεγάλη απώλεια και δεν την είχα βιώσει. Δεν ήξερα πως είναι. Ήταν πολύ μεγάλη απώλεια όσο μικρή κι αν ήταν αυτή η κύηση».

«Όταν ανακάλυψα πως υφίσταται παλίνδρομη κύηση και έπρεπε να κάνω μια επέμβαση, επειδή έγινε πολύ γρήγορα όλο αυτό, την ίδια μέρα έπρεπε να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να κάνω πρεμιέρα στο θέατρο. Δηλαδή το πρωί πήγα στο χειρουργείο, μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα και έκανα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν από τα πιο εύκολα πράγματα που έχω ζήσει στη ζωή μου» πρόσθεσε η ηθοποιός στη νέα πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις