Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ: Θα άλλαζα τα βλέμματα των ανθρώπων

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ: Θα άλλαζα τα βλέμματα των ανθρώπων

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Πιεχόβιακ στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο Στάθης Βανδώρος από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, “Κάνε ότι κοιμάσαι”, δηλαδή ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ μίλησε  στην κάμερα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” τόσο για το σίριαλ όσο για τους… φόνους προς τους κλόουν!

“Γελάω σίγουρα πολύ περισσότερο από τον Στάθη Βανδώρο (σ.σ. τον ρόλο που ερμηνεύει στη σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι”) και έχω άλλη αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Δεν έχω αυτή τη νευρική και επιθετική αντιμετώπιση. Νομίζω ότι υπάρχει μια ευαισθησία απέναντι στα πράγματα απλά στον Στάθη δεν του αφήνεται το πεδίο να την εκφράσει κάπως στη ζωή του” εξομολογήθηκε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός.

Επίσης, ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ παραδέχθηκε πως “η πρώτη έντονη παιδική ανάμνηση, που θυμάμαι, είναι πως ήμουν στην Πολωνία και περπατούσαμε σε μια πλατεία όπου είχε έρθει ένας ξυλοπόδαρος.

Τότε στα δικά μου παιδικά μάτια φαινόταν πελώριος και είχα κατατρομάξει φουλ! Δηλαδή θυμάμαι ότι είχα κρυφτεί πίσω από τα πόδια της μαμάς μου.  

Από τότε νομίζω πως έχω ψυχολογικό με τους ξυλοπόδαρους και με τους κλόουν”.

“Αυτό που θα άλλαζα στην εποχή που ζούμε είναι τα βλέμματα των ανθρώπων κάπως. Δεν ξέρω… Νιώθω πως υπάρχει πολλή σκέψη, πολλή στεναχώρια, μια απαισιοδοξία”.

Media Τελευταίες ειδήσεις