Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αλέξανδρος Τσουβέλας και Χριστίνα Βίδου απόψε στον Αρναούτογλου

Αλέξανδρος Τσουβέλας και Χριστίνα Βίδου απόψε στον Αρναούτογλου

Ο stand-up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας και η αγαπημένη δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Απόψε, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 24:00, στο πρώτο «The 2Night Show» του 2024, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, τον stand-up comedian που γίνεται viral με κάθε του ανάρτηση.

Ο «Τσούβι», με χιουμοριστική διάθεση, μιλάει για την προσωπική και την επαγγελματική του πορεία, αλλά και για τα κοινωνικά θέματα που τον εμπνέουν στις παραστάσεις του.

Πώς εμπνεύστηκε το τραγούδι «Προβατίνα»; Τι θέμα θα έχει το καινούργιο του τραγούδι; Τέλος, μπαίνει στην ομάδα του Γρηγόρη και παίζει ποδόσφαιρο… με το κεφάλι.

Θα καταφέρει, άραγε, να σκοράρει;

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη είναι και η Χριστίνα Βίδου.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος μιλάει για τη ζωή της εντός και εκτός των τηλεοπτικών στούντιο. Πώς είναι η σχέση της με την έφηβη κόρη της;

Τι την έκανε να κλειστεί για 8 χρόνια στον εαυτό της και να γίνει παχύσαρκη; Πώς καταφέρνει να έχει μακροχρόνια σχέση, αλλά να νιώθει και ελεύθερη;

Τέλος, μιλάει για την επαγγελματική ευκαιρία που της δόθηκε στην ΕΡΤ, και εξηγεί γιατί απολαμβάνει τη συνεργασία της με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο στην εκπομπή «Συνδέσεις».

«The 2Νight Show»: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 24:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις