Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αλέξανδρος Βάρθης: Μου συστήθηκε σαν σκηνοθέτης και ρωτούσε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις

Αλέξανδρος Βάρθης: Μου συστήθηκε σαν σκηνοθέτης και ρωτούσε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Βάρθης στην κάμερα του Alpha.

Την ανορθόδοξη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης περιέγραψε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Βάρθης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη στον Alpha.

“Σε ένα συγκεκριμένο καφέ που πήγαινα είτε για να διαβάσω είτε για να πάρω έναν καφέ, με είδε αυτός ο άνθρωπος.

Μου συστήθηκε σαν σκηνοθέτης κινηματογράφου. Μου είπε ότι ήθελε να κάνει μια ταινία και ότι θέλει να συζητήσουμε. Δεν έκανε κάποια κίνηση να με αγγίξει ή κάτι που δεν πρέπει.

Ήταν ανόητες οι ερωτήσεις που υποτίθεται ότι ήταν επαγγελματικές αλλά ήταν καθαρά προσωπικές και είχαν να κάνουν με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, τις εμπειρίες μου» εξομολογήθηκε αρχικά ο Αλέξανδρος Βάρθης.

“Υποτίθεται ότι ο ρόλος που έψαχνε ήταν ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας και έπρεπε και εγώ να είμαι σκοτεινός χαρακτήρας στην πραγματικότητα.

Αυτό είναι το πιο ανόητο πράγμα που μπορεί να πει κάποιος σε έναν ηθοποιό. Από ένα σημείο και μετά το πήρα στην πλάκα και συνέχισα για να δω που θα το πάει. Ε, έφτασε σε ένα σημείο μετά που δεν πήγαινε άλλο και του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι».

“Αυτός ο άνθρωπος συνέχισε να κάνει ακροάσεις για την ίδια ταινία και τον ίδιο ρόλο σχεδόν μια δεκαετία μετά. Ένα τεράστιο διάστημα.

Μάλλον δεν έβρισκε το πρόσωπο που ήθελε» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Βάρθης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha,

Media Τελευταίες ειδήσεις