Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αλέξης Κωστάλας: «Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ήμουν στο Dancing»

Αλέξης Κωστάλας: «Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ήμουν στο Dancing»

Γιατί ο Αλέξης Κωστάλας δεν θα βρεθεί ξανά στην επιτροπή του show;

Για την απουσία από το νέο κύκλο του Dancing with the stars μίλησε ο Αλέξης Κωστάλας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα το πρωί της Παρασκευής.

«Το περίμενα ότι δεν θα είμαι στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars. Με είχαν ρωτήσει εδώ και πολύ καιρό και τους είπα, «παιδιά, 99% δεν πρόκειται να είμαι στην καινούργια κριτική επιτροπή για έναν πολύ απλό λόγο και το θεωρώ πάρα πολύ φυσικό».

Ήμουν έξι χρόνια στο Dancing with the stars του ΑΝΤ1 με μια καταπληκτική παρέα. Τον Φωκά Ευαγγελινό, την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Γιάννη Λάτσιο, την Κάτια Δανδουλάκη».

«Είναι τώρα σε ένα καινούργιο κανάλι το οποίο θέλει να δώσει το δικό του στίγμα. Το θεωρώ πολύ φυσικό και λογικό να θέλει να προβάλλει και να προτείνει καινούργιους ανθρώπους.

Αλλιώς θα θύμιζε το Dancing with the stars του ΑΝΤ1 που ήταν μια καταπληκτική παραγωγή. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ήμουν» πρόσθεσε ο κ. Κωστάλας στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

«Επειδή είμαι πολύ ειλικρινής και σέβομαι τα μεγέθη νομίζω, αν έπρεπε ένα πρόσωπο από την κριτική επιτροπή να είναι στη νέα κριτική επιτροπή, θα έπρεπε αυτή να είναι η Γκαλένα».

Media Τελευταίες ειδήσεις