Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αλέξης Κούγιας: Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου

Αλέξης Κούγιας: Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου

«Ο Μάριος Αθανασίου θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο», λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στο Πρωινό. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις εξελίξεις στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ απάντησε και για τον Μάριο Αθανασίου.

«Δεν με εξέπληξε καθόλου η πρόταση του εισαγγελέα. Οι εισαγγελείς προτείνουν, δεν αποφασίζουν. Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας είναι ερωτευμένος με την κατηγορία.

Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να προτείνει αθωωτική πρόταση. Εκτιμώ τις εισαγγελικές προτάσεις, αλλά είμαι ερωτευμένος με τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης περίμενε την πρόταση αυτή του εισαγγελέα. Λόγω της παθολογικής μου αγάπης για το ποδόσφαιρο έχω αποκοπεί τελείως από το θέαμα.

Μόνο μέσω της δουλειάς μου έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ τους ηθοποιούς. Καμιά φορά πάω και στα μπουζούκια που μου αρέσουν οι τραγουδιστές», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε στη συνέχεια για τον Μάριο Αθανασίου: «Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου γιατί τόλμησε να πει ότι ο Κούγιας μόνο ενόχους υπερασπίζεται.

Ίσως να μην γνωρίζει ότι στις υποθέσεις Τοπαλούδη, Άλκη, Γαρυφαλλιάς υποστηρίζω την κατηγορία. Ο Μάριος Αθανασίου θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο γιατί εκεί θα τον γνωρίσω κι εγώ».

Media Τελευταίες ειδήσεις