Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλέξης Βιδαλάκης και Νεφέλη Μεγκ απόψε στον Αρναούτογλου

Αλέξης Βιδαλάκης και Νεφέλη Μεγκ απόψε στον Αρναούτογλου

Ο νεαρός ηθοποιός Αλέξης Βιδαλάκης και η νεαρή δικηγόρος Νεφέλη Μεγκ είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Απόψε στις 23:30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Νεφέλη Μεγκ. Ποια είναι η νεαρή δικηγόρος που αποφάσισε να γίνει Content Creator στα social media; Πώς εξηγεί τα Νομικά στη δική της «ιδιαίτερη» γλώσσα;

Γιατί δεν θα τη δούμε ποτέ σε δικαστήριο και τι σημαίνει «τσαζού», που την αποκαλούσαν για χρόνια; Γιατί δηλώνει «γύπας» στα ερωτικά της; 

Μεταξύ άλλων, μιλάει για το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπισε, τον λόγο που για χρόνια έλεγε «όχι» σε κοινωνικές συναναστροφές και τον τρόπο που κατάφερε τελικά να κερδίσει αυτή τη «μάχη».

Τέλος, εξηγεί πώς βίωσε την τηλεοπτική της εμπειρία, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής «Γεια σου», αλλά και τον λόγο που αποχώρησε. 

Καλεσμένος του αποψινού «The 2Night Show», είναι και ο Αλέξης Βιδαλάκης. Ο νεαρός ηθοποιός μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τη βαθιά θρησκευτική νοοτροπία της οικογένειας που μεγάλωσε,  το χάσμα γενεών που υπήρχε στη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και για τον λόγο που για πρώτη φορά, γράφτηκε σε ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι.

Πώς αντιμετώπισε τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τα πρώτα χρόνια ως ηθοποιός; Πότε είχε πάρει απόφαση να παρατήσει την υποκριτική και ποιον ανατρεπτικό ρόλο έπαιξε σ’ αυτή την απόφαση η συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Παρουσιάστε»;

Επίσης, μιλάει για τον Μένιο, που υποδύεται στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας», ενώ στο παιχνίδι με τον Γρηγόρη αποδεικνύει ότι εκτός από μεγάλο ταλέντο είναι και ήρεμη δύναμη!

«The 2Night Show»: κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 23:30 & κάθε Πέμπτη στις 24:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις