Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγές στον ΣΚΑΪ λόγω Survivor

Αλλαγές στον ΣΚΑΪ λόγω Survivor

Το ότι το ριάλιτι είναι το πιο δυνατό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στη “μάχη” της τηλεθέασης είναι περιττό να το επαναλάβω…! Δεν είναι τυχαίο που τα στελέχη του σταθμού ποντάρουν όσο περισσότερο μπορούν σε αυτό ώστε να αποσπάσουν μεγαλύτερο κομμάτι της διαφημιστικής πίτας.

Όπως λοιπόν πρώτα ανέφερα στο Newsit από τη Δευτέρα 24 Απριλίου η Ελεονώρα Μελέτη θα παρουσιάζει την καινούργια εκπομπή με όσα συμβαίνουν στο “Survivor”. Καθημερινά λοιπόν στις τρεις το μεσημέρι η παρουσιάστρια θα έχει στην εκπομπή της καλεσμένους από το χώρο του εγχώριου θεάματος, αλλά και διαγωνιζόμενους που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι, προβάλλοντας συγχρόνως και αποκλειστικό υλικό από όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Το ερώτημα είναι όμως τι γίνεται με την εκπομπή “Σκάι στις 3” με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που βγαίνει στον αέρα καθημερινά την ίδια ώρα;
 

 
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου όταν ο ΣΚΑΪ αποφάσισε με την ξένη εταιρεία παραγωγής, την τούρκικη «Αcyn Medya», να βγάλουν στον αέρα την καινούργια εκπομπή για το «Survivor», στελέχη του σταθμού ενημέρωσαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Για να λέμε την αλήθεια ο δημοσιογράφος… δεν πέταξε από τη χαρά του, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που θα τον… μετακόμιζαν και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση του σταθμού. Ωστόσο όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει «διαζύγιο» καθώς τα στελέχη του ΣΚΑΪ τον ενημέρωσαν για το τέλος της καθημερινής εκπομπής του λόγω του «Survivor», αλλά του πρότειναν να μετακομίσει την εκπομπή «Σκάι στις 3» το σαββατοκύριακο, αφού το καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι… φουλ. Στο τραπέζι όμως της συζήτησης «έπεσε» και μία πρόταση που φαίνεται ότι άρεσε στον Μπογδάνο και η οποία ήταν να βγάλει ξανά στον αέρα το talk show «Ευθέως» που παρουσίαζε παλαιότερα. Η πρόταση λοιπόν που του έγινε είναι παράλληλα με την ενημερωτική εκπομπή του σαββατοκύριακου να βγάζει μία μέρα, ή για να ακριβολογώ, μία νύχτα, αργά το βράδυ και μετά την προβολή του «Survivor», το talk show.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι δύο πλευρές δεν έχουν λάβει την οριστική απόφαση και θα συζητήσουν ξανά μέσα στην επόμενη βδομάδα ώστε πριν το «Σκάι στις 3» ολοκληρώσει τον κύκλο του να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ή θα αποφασίσουν τελικά να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε