Site icon NewsIT

Ανακοίνωση Μάρη για επένδυση σε ΔΟΛ

19.01.2017 | 16:53
Ανακοίνωση Μάρη για επένδυση σε ΔΟΛ

Έντονη κινητικότητα το τελευταίο διάστημα γύρω από τον ΔΟΛ ενώ υπάρχει φημολογία για νέους επενδυτές με σκοπό να σωθεί ο ιστορικός Οργανισμός Λαμπράκη. Χαρακτηριστική είναι η συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην «Αυγή» ο τέως πρόεδρος του ΔΣ της εφημερίδας Βασίλης Μουλόπουλος ο οποίος αναμένεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στον ΔΟΛ.

Όσον αφορά λοιπόν τους επενδυτές και όσα έχουν ακουστεί ο Βασίλης Μουλόπουλος είπε ότι «ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμη περισσότερο. Και ο Δημήτρης Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια».

Ωστόσο με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου Μέσων και Τεχνολογίας «24MEDIA» Δημήτρης Μάρης με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι:

«Ο Όμιλος μας έχει ένα εκτεταμένο σχέδιο ανάπτυξης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τμήμα του οποίου δεν αποτελεί η ανάμειξη μας στον ΔΟΛ».
Έτσι λοιπόν ο επιχειρηματίας αποσαφηνίζει με την ανακοίνωσή του ότι δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί και να επενδύσει στον ΔΟΛ, διαψεύδοντας όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version