Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανανέωσε το συμβόλαιό του έως τις ευρωεκλογές!

Ανανέωσε το συμβόλαιό του έως τις ευρωεκλογές!

Εντάξει…! Δεν είναι και… είδηση, αφού ήταν αναμενόμενη η ανανέωση της πετυχημένης συνεργασίας τους και η παραμονή του στον τηλεοπτικό σταθμό. Αλλά και πάλι τη σήμερον ημέρα… ποτέ δεν ξέρεις…! Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση συνέβη… το αυτονόητο!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Αυτιάς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. Μετά από μία ακόμα πετυχημένη σεζόν με τον δημοσιογράφο να κερδίζει άνετα τους αντιπάλους του στη μάχη της τηλεθέασης ανανεώθηκε η παραμονή του στο κανάλι του Φαλήρου με σκοπό να συνεχίσει ο ΣΚΑΪ κάθε σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή του «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» να συγκεντρώνει στη συχνότητά του τους περισσότερους τηλεθεατές. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου το συμβόλαιο δεν είναι μόνο για έναν χρόνο αλλά ο Αυτιάς «δέθηκε» με τον ΣΚΑΪ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ίσως μάλιστα να μην είναι τυχαίο που το συμβόλαιό του θα λήξει πριν από τις ευρωεκλογές, αφού από τις προηγούμενες ο δημοσιογράφος είχε δεχτεί προτάσεις να κατέβει υποψήφιος. Μπορεί λοιπόν στις επόμενες ευρωεκλογές να ακούσει τις… σειρήνες και να κατέβει στον πολιτικό στίβο.
 

 
Προς το παρόν όμως, για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς θα συνεχίσει μέσα από τον ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας την εκπομπή του κάθε σαββατοκύριακο, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει και κάτι ακόμα αφού είναι από τα δυνατά «όπλα» του ΣΚΑΪ στη μάχη της ενημέρωσης και της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε