Κυριακή, 3 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αναστασία Παντούση: Όταν τελείωσε το Κόκκινο Ποτάμι, θεωρούσαμε όλοι ότι είχε ολοκληρωθεί

Αναστασία Παντούση: Όταν τελείωσε το Κόκκινο Ποτάμι, θεωρούσαμε όλοι ότι είχε ολοκληρωθεί

“Πραγματικά εξεπλάγην και δεν το περίμενα καθόλου” ομολογεί η Αναστασία Παντούση.

Για τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς “Κόκκινο ποτάμι” μίλησε η Αναστασία Παντούση, που βρίσκεται στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη, στην ενημερωτική εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη.

“Όταν τελείωσε το Κόκκινο Ποτάμι θεωρούσαμε όλοι ότι είχε ολοκληρωθεί. Δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνει και δεύτερος κύκλος.

Μόλις έγινε η ανακοίνωση τηλεφωνικά, που με πήρε ο κύριος Μανουσάκης, πραγματικά εξεπλάγην και δεν το περίμενα καθόλου. Δεν το περίμενα καθόλου” παραδέχθηκε, αρχικά, η Αναστασία Παντούση.

“Τώρα το συναίσθημα είναι ότι βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα, έχουμε δεχθεί ήδη την αγάπη του κόσμου και είναι απίστευτο πως τότε και τώρα ο κόσμος είναι πολύ πρόθυμος στο να έρθει και να βοηθήσει με πολύ αγάπη”.

“Τι θα κάνει η Ιφιγένεια στον δεύτερο κύκλο, να σας πω την αλήθεια, ούτε γω γνωρίζω ακριβώς… Τα επεισόδια ακόμα τα παίρνουμε χέρια μας και ανυπομονούμε και εμείς να δούμε τη συνέχεια. Βήμα – βήμα, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα σίγουρα.

Σε εκείνη την εποχή τίποτα δεν ήταν εύκολο οπότε περιμένω και γω, μαζί με εσάς, να δω τη συνέχεια” συμπλήρωσε η Αναστασία Παντούση στην ενημερωτική εκπομπή του OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις