Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αναστασία Τσιλιμπίου: Για την τουρκική σειρά είχα ακούσει σχόλια

Αναστασία Τσιλιμπίου: Για την τουρκική σειρά είχα ακούσει σχόλια

“Ήμουν 17 χρονών, έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε κι ακόμα το σκέφτομαι σαν όνειρο. Ήταν απίστευτη εμπειρία” ανέφερε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Εβελίνα Νύκτα για την τουρκική σειρά στην οποία είχε παίξει πριν από χρόνια και τα σχόλια που είχε ακούσει.

«Ήταν ουσιαστικά η συνέχεια του Σουλεϊμάν. Ήμουν 17 χρονών, έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε κι ακόμα το σκέφτομαι σαν όνειρο.

Ήταν απίστευτη εμπειρία» δήλωσε για την τουρκική σειρά στην οποία έπαιξε και συμπλήρωσε: «Όσο ήμουν απλά έμαθα τα φωνήεντα που δεν υπάρχουν στην ελληνική γλώσσα και αποστήθιζα τα λόγια μου.

Όταν γύρισα, έμαθα. Έκατσα τουλάχιστον δύο χρόνια και μάθαινα τουρκικά αλλά τώρα πια δεν καταλαβαίνω 100% τα πάντα, το νόημα το πιάνω».

«Όταν είμαστε δημόσια πρόσωπα, ερχόμαστε αντιμέτωποι και με άσχημες κριτικές, είτε για το επάγγελμά μας ως ηθοποιοί είτε για την εμφάνισή μας.

Ο κόσμος βρίσκει το παραμικρό για να πει κάτι κακό» ανέφερε η ηθοποιός. «Για την τουρκική σειρά είχα ακούσει σχόλια, επειδή ήταν στη συγκεκριμένη χώρα, ή ότι είχα παέι σε τηλεπαιχνίδι και έδωσα μια λάθος απάντηση και με έβγαλαν χαζή», πρόσθεσε.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου συμμετέχει φέτος στην παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» στο Μικρό Παλλάς αλλά και στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις