Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναστάτωση για τον Γιώργο Μαυρίδη

Αναστάτωση για τον Γιώργο Μαυρίδη

Ξεκίνησαν αισιόδοξα, αλλά παρουσιάστηκαν… μηχανικά προβλήματα και τώρα προσπαθούν να βρουν λύσεις… στο συνεργείο!

Ο λόγος για την εκπομπή «Στο δρόμο» με τον Γιώργο Μαυρίδη που χθες προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο. Στην πρεμιέρα της, την προηγούμενη Τρίτη, η εκπομπή είχε σημειώσει 11,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 10,8% στο δυναμικό κοινό, χαμηλά ποσοστά αλλά που δικαιολογούνται όμως λόγω της σαρωτικής πορείας στους πίνακες τηλεθέασης του «Survivor» στον ΣΚΑΪ.

Έτσι στον ALPHA έλπιζαν η εκπομπή να διατηρήσει τουλάχιστον αυτά τα ποσοστά, αλλά το σημερινό «ραβασάκι» της Nielsen προκάλεσε αναστάτωση αφού η εκπομπή έκανε… βουτιά, σημειώνοντας 9,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό. Είναι σαφές ότι η… μετωπική σύγκρουση με το «Survivor» έχει προκαλέσει ζημιές στην εκπομπή και έτσι στο κανάλι της Κάντζας προσπαθούν να βρουν λύσεις για να μην μείνει η εκπομπή «Στο δρόμο»… εκτός του τηλεοπτικού τοπίου.

Οι πρώτες σκέψεις είναι να μετακομίσει η εκπομπή, ενώ όμως κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερα να την αποσύρουν μέχρι το καλοκαίρι, που θα έχει σταματήσει η προβολή του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ και να ξαναβγεί τότε στο… δρόμο του τηλεοπτικού τοπίου. Παρά την αναστάτωση και τους προβληματισμούς φαίνεται πως θα περιμένουν έως και την επόμενη βδομάδα για να δουν την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης και αν… ξεφουσκώσει ακόμα περισσότερο από τηλεθεάσεις τότε θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε