Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναζητούνται οι συνεργάτες της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Αναζητούνται οι συνεργάτες της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Εδώ και αρκετό καιρό το MEGA ανακοίνωσε ότι την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους την καινούργια σεζόν θα παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και από τότε μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα για το ποιοι θα είναι στην παρέα της. Ε, ό,τι έχετε διαβάσει… ξεχάστε το καθώς τίποτα, ή μάλλον κανένα από αυτά τα πρόσωπα δεν ισχύει 

Κάποια… σενάρια που ήθελαν δίπλα από τη Ντορέττα να βρίσκεται ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αλλά και η Μαρία Σολωμού είναι όχι μόνο αναληθή αλλά και επιστημονικής φαντασίας καθώς ουδέποτε έγινε επαφή με τους δύο ηθοποιούς. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει ακόμα κλείσει κανένα πρόσωπο για την πρωινή παρέα και μάλιστα μέσα στην επόμενη βδομάδα θα γίνουν πολλά δοκιμαστικά για να βρεθούν τα πρόσωπα που θα καθίσουν δίπλα από την ηθοποιό που θα βρίσκεται στο “τιμόνι” της ψυχαγωγικής εκπομπής.

Ωστόσο δοκιμαστικά θα γίνουν για τουλάχιστον τρεις ημέρες καθώς τα στελέχη του σταθμού θέλουν να κάνουν μία μεγάλη πολυπρόσωπη παρέα που δεν θα μπαίνει μόνο στην αρχή για να σχολιάσει τα life style θέματα, αλλά θα συμμετέχει σε διάφορα θέματα και σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Έτσι πήραν την απόφαση να κάνουν δοκιμαστικά για να δουν ποια πρόσωπα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της καινούργιας ψυχαγωγικής εκπομπής τους αλλά και θα “δέσουν” με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα πρόσωπα που θα κληθούν να περάσουν από τα δοκιμαστικά θα ειδοποιηθούν μέσα στο σαββατοκύριακο. Όσοι από αυτούς αποδείξουν ότι διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα θα είναι μαζί με τη Ντορέττα που από τον Οκτώβριο σκοπεύει μέσα από τη συχνότητα του MEGA μαζί με την παρέα της να κάνουν τους τηλεθεατές να περνούν καλά τα πρωινά τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε