Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανεβάζουν τον… τοίχο του «Rising Star»

Ανεβάζουν τον… τοίχο του «Rising Star»

 Το πρώτο live της νέας χρονιάς χθες και σήμερα στον ΑΝΤ1 έχουν πολλούς λόγους να χαμογελούν.

Αν και το καινούργιο τους show, το «Rising Star», δεν έχει – δικαιολογημένα και από πολλές απόψεις – κερδίσει τις εντυπώσεις φαίνεται ότι διορθώνοντας αρκετά από τα λάθη, καταφέρνει να κερδίζει σιγά σιγά τηλεθεατές. Ενώ λοιπόν οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να ρίξουν τον τοίχο, οι αντενικοί προσπαθούν να ανεβάσουν τον τοίχο της τηλεθέασης και όπως βλέπουμε στις χθεσινές μετρήσεις της Nielsen κάτι γίνεται…!

Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις τηλεθέασης το 4ο live σημείωσε 34,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 34% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσης του, το οποίο σημαίνει ότι οι «καθαροί» μέσοι όροι θα ανεβάσουν τον τοίχο ακόμα ψηλότερα. Να σημειωθεί ότι τα υψηλότερα ποσοστά του χθεσινού live σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο μετάδοσης φτάνοντας 44,9% στο γενικό σύνολο και 46% στο δυναμικό κοινό.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πρώτα 3 live το «Rising Star» έχει σημειώσει κατά σειρά: 34,9%, 30,5% και 26,7% «καθαρούς» μέσους όρους στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό 36,5%, 27,9% και 28,6% αντίστοιχα.

Το ότι κατάφεραν να ανεβάσουν τον «τοίχο» που είχε αρχίσει να… πέφτει προκαλεί συγκρατημένη αισιοδοξία στα στελέχη του ΑΝΤ1 γνωρίζοντας ότι… για να ανέβει ο τοίχος θέλει δουλειά πολλή…! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε