Τρίτη, 5 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άννα Φόνσου: «Ο Σπύρος Φωκάς έχει πολλά προβλήματα, θλίβομαι που δεν μπορούμε να βοηθήσουμε»

Άννα Φόνσου: «Ο Σπύρος Φωκάς έχει πολλά προβλήματα, θλίβομαι που δεν μπορούμε να βοηθήσουμε»

«Ήρθα να δω τον Σπύρο που τον ξέρω πολλά χρόνια. Μου γέλασε και μου είπε “είσαι πολύ όμορφη”. Έχει κινητικά προβλήματα, χειρουργικά προβλήματα, έχει πολλά προβλήματα», λέει η Άννα Φόνσου.

Στην Κόρινθο βρέθηκε η Άννα Φόνσου, όπου επισκέφτηκε τον Σπύρο Φωκά. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τον Γολγοθά που ανεβαίνει ο σπουδαίος ηθοποιός.

«Ήρθα να δω τον Σπύρο που τον ξέρω πολλά χρόνια. Μου γέλασε και μου είπε “είσαι πολύ όμορφη”. Έχει κινητικά προβλήματα, χειρουργικά προβλήματα, έχει πολλά προβλήματα. Ας του δώσουμε έτσι λίγο καιρό να ζήσει πιο ανθρώπινα. Θλίβομαι, θέλουμε να τον βοηθήσουμε και δεν μπορούμε, ενώ υπάρχει λύση», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εδώ στο Λουτράκι υπάρχει ένα νοσοκομείο για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην κατάσταση του Σπύρου. Το ποσό όμως που ζητάνε δεν μπορούμε να το καλύψουμε. Το Σπίτι του ηθοποιού όσο μπόρεσε βοήθησε».

Για τη σύζυγό του Σπύρου Φωκά, τη Λίλιαν, η Άννα Φόνσου είπε: «Αρρώστησε, έχει προβλήματα με την καρδιά της και δεν μπορεί να βοηθήσει γιατί ο Σπύρος 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του έναν άνθρωπο. Αισθάνεται ότι δεν μπορεί να του προσφέρει τίποτα πια, δεν αντέχει, δεν αντέχουν τα χέρια της, τα πόδια της».

Ο φίλος του Σπύρου Φωκά, Θοδωρής Σεργιάδης, είπε από την πλευρά του στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν έχει αλλάξει η κατάσταση και αναμένουμε λύσεις. Σε μερικές μέρες η κατάσταση θα είναι δραματική. Το σπίτι μπάζει νερό και αέρα. Ο Σπύρος δεν έχει επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Δεν έχει έρθει κανείς να τον δει».

Στη συνέχεια, στον αέρα της εκπομπής, μίλησαν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Θοδωρής Σεργιάδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις