Κυριακή, 14 Απρ.
27oC Αθήνα

Άννα Κουρή: Ζω μια ήσυχη ζωή με τον άντρα μου, χωρίς γαργαλιστικά περιστατικά

Άννα Κουρή: Ζω μια ήσυχη ζωή με τον άντρα μου, χωρίς γαργαλιστικά περιστατικά

“Μετά από τόσα χρόνια, όσο σκέφτομαι τη ζωή μου, τη σκέφτομαι μαζί του” ομολογεί τρυφερά η Άννα Κουρή.

Για την προσωπική της ζωή, τον κοινό βίο με τον σύζυγο της αλλά και τη σχέση που διατηρεί με τον χρόνο μίλησε η Άννα Κουρή στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο αυτή την εβδομάδα.

Άννα, δεν ξέρουμε πολλά για την οικογενειακή σου κατάσταση.

Δεν ξέρετε πολλά γιατί ζω μια ήσυχη ζωή με τον άντρα μου, με τον οποίο είμαι παντρεμένη είκοσι χρόνια, συν δέκα χρόνια σχέσης, χωρίς γαργαλιστικά περιστατικά που θα κινούσαν το ενδιαφέρον. Λέγεται Βύρων Πολυγερινός και είναι δικηγόρος.

Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί;

Αγαπάμε τα ταξίδια. Το περασμένο καλοκαίρι πήγαμε στη Ναμίμπια και ήταν εξαιρετικά. Μας αρέσει να βγαίνουμε με φίλους για φαγητό, να βλέπουμε παραστάσεις. Μετά από τόσα χρόνια, όσο σκέφτομαι τη ζωή μου, τη σκέφτομαι μαζί του.

Σε ενοχλεί ο χρόνος που περνά;

Έχει και τα καλά του και τα κακά του. Το γεγονός ότι περνάει ο χρόνος και είσαι εν ζωή, γεμίζεις εμπειρίες και έχεις τη γνώση και την πείρα που δεν μπορείς να έχεις στα νιάτα, είναι καλό. Από την άλλη, μεγαλώνεις, αλλάζει το σώμα και το πρόσωπό σου, μειώνονται οι αντοχές σου και έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σου παρουσιαστούν προβλήματα υγείας.

Έχεις μπει στον πειρασμό μιας πλαστικής επέμβασης;

Ναι. Στην εφηβεία έκανα μια πλαστική γιατί είχα πεταχτά αυτιά, όμως τώρα που πάτησα τα 20 δεν έχω ακόμα λόγο. (Γελάει.) Θα δούμε σε τριάντα χρόνια!

Media Τελευταίες ειδήσεις