Παρασκευή, 31 Μαΐ
22oC Αθήνα

Άννα Κουτσαφτίκη: Θα μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσω από την Μουρμούρα

Άννα Κουτσαφτίκη: Θα μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσω από την Μουρμούρα

«Αγαπώ πολύ αυτόν τον ρόλο και θα τον κουβαλώ μέσα μου, αλλά νιώθω ότι έχει κλείσει καλλιτεχνικά αυτός ο κύκλος» εξομολογείται η Άννα Κουτσαφτίκη.

Η Άννα Κουτσαφτίκη μίλησε στους δημοσιογράφους για την αποχώρησή της από τη μακρόχρονη σειρά του Alpha, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

«Θα αποχωρήσω από την Μουρμούρα μετά από 7 χρόνια, έκλεισα έναν επταετή κύκλο. Οι δεσμοί που μας δένουν είναι οικογενειακοί και έχουμε περάσει τα πάντα, χαρούμενες και δυσάρεστες στιγμές. Είμαστε πολύ δεμένοι. Δεν μου είναι εύκολο.

Ο “Μπάμπης” θα συνεχίσει τη ζωή του, θα βρεθεί άλλη γυναίκα. Δεν θα βρεθεί αντικαταστάτρια για την Ξένια. Δεν ξέρω το φινάλε του ρόλου μου, αλλά θα υπάρξει κάποιος χωρισμός. Ο Σπύρος Τσεκούρας θα συνεχίσει στη σειρά και καλά θα κάνει» ανέφερε η Άννα Κουτσαφτίκη.

 

«Αγαπώ πολύ τη σειρά και θα μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσω. Αγαπώ πολύ αυτόν τον ρόλο και θα τον κουβαλώ μέσα μου, αλλά νιώθω ότι έχει κλείσει καλλιτεχνικά αυτός ο κύκλος.

Νιώθω ότι θέλω να εξερευνήσω νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια, να ανοίξω νέους κύκλους.

Δεν υπάρχει άλλος λόγος, όλα έχουν γίνει με εξαιρετική συνεννόηση με την παραγωγή. Κάτι συζητάω για τηλεοπτικό» αποκάλυψε η Άννα Κουτσαφτίκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις