Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Άννα Μαρία Λογοθέτη: Κλείδωσε την πόρτα και τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου

Άννα Μαρία Λογοθέτη: Κλείδωσε την πόρτα και τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου

Σοκάρει η Άννα Μαρία Λογοθέτη με την εξομολόγηση στον αέρα του ALPHA!

Στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ξ Άννα Μαρία Λογοθέτη όπου και μίλησε για όλους και για όλα! Η σχέση με την μητέρα της, ο λόγος που εγκατέλειψε τη showbiz, ο θάνατος τους πατέρα της, οι οικονομικές δυσκολίες…

«Τα χρήματα που έβγαλα τότε δεν τα κράτησα, τα κράταγε η μητέρα. Τα είδα ποτέ τα λεφτά που έβγαλα; Όταν έφτασε η ώρα για να παντρευτώ και ρώτησα «Μαμά τι κομπόδεμα έχω κάνει τόσα χρόνια;», μου λέει «Αγάπη μου τα έφαγες». Με τη μαμά μου δεν έχω επαφή από το 2016 που πέθανε ο πατέρας μου.

Η σχέση μας είχε γίνει πολύ τοξική», αποκάλυψε η Άννα Μαρία Λογοθέτη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε:

«Ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος δεν ζει και δεν θέλω να πω το όνομά του και πηγαίναμε σπίτι του και κάναμε πρόβες.

Την τρίτη φορά που πήγα, μου την έπεσε στεγνά από το πουθενά. Δεν μου είχε έρθει καν στο μυαλό ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Κλείδωσε την πόρτα και με το που τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου φεύγω, κλοτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα που είχε πάλι κλειδί από πίσω, ανοίγω και φεύγω».

«Όταν έχασα τον πατέρα μου μέσα σε μια νύχτα άλλαξε όλη μου η ζωή. Εκεί ξαναέγινε το restart και είπα μακριά όλοι», είπε η Άννα Μαρία Λογοθέτη και όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως έχει περάσει δύσκολα οικονομικά, όλοι ξέσπασαν σε δάκρυα.

Media Τελευταίες ειδήσεις