Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αντιδρά ο Κώστας Κοκκινάκης για το φετινό Survivor: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω»

Αντιδρά ο Κώστας Κοκκινάκης για το φετινό Survivor: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω»

Δείτε τι λέει ο Κώστας Κοκκινάκης σε συνέντευξή του.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και την Τζοβάνα Βλαχάβα, μίλησε για την απόφασή του να πάει στο Survivor, αλλά και για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετάνιωσες που πήγες στο Survivor; Τι κρατάς από εκείνη την εμπειρία;

Δεν μετάνιωσα ποτέ που πήγα στο Survivor και μάλιστα ένας από τους βασικούς λόγους που δέχθηκα ήταν επειδή ήξερα ότι αν δεν πήγαινα θα μετάνιωνα.

Από αυτό το ταξίδι κρατώ πολλούς φίλους και απίστευτες εμπειρίες. Νιώθω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν εκείνο που έπρεπε να κάνω.

Αισθάνεσαι ότι το παιχνίδι ήταν διαφορετικό όταν συμμετείχες εσύ;

Δεν έχω δει κανένα Survivor, ούτε εκείνο όπου συμμετείχα. Φέτος το παρακολούθησα για πρώτη φορά, αποσπασματικά, αλλά έχω σταματήσει εδώ και ένα μήνα. Από αυτό που είδα φέτος και εκείνο που ζούσα το 2017, μου φαίνεται εντελώς διαφορετικό. Εννοείται πως μέσα στο παιχνίδι δημιουργούνται εκρήξεις και κόντρες γιατί ζεις με άτομα που γνωρίζεις εκεί για πρώτη φορά.

Ωστόσο, ακόμα και στην περίπτωση που τα γνώριζες, είναι σίγουρο, υπό τέτοιες συνθήκες, ότι θα υπήρχαν τσακωμοί. Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνονται όλα μπροστά στις κάμερες. Θυμάμαι ότι εμείς, κάποιες φορές που καβγαδίζαμε, όταν βλέπαμε ότι έρχονταν οι κάμερες σταματούσαμε και λέγαμε ότι θα το συζητήσουμε αργότερα.

Αυτό που βλέπω τώρα όμως δεν μου αρέσει. Είναι σαν να θέλουν οι ίδιοι οι παίκτες να συντηρούν αυτή την εικόνα ή σαν να τους το ζητά η παραγωγή. Θα μας λυθεί η απορία όταν επιστρέψουν τα περισσότερα παιδιά και μιλήσουν γι’ αυτό.

Media Τελευταίες ειδήσεις