Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αντιδράσεις για τον ΑΝΤ1

Αντιδράσεις για τον ΑΝΤ1

«Επιστολή έστειλες, επιστολή θα λάβεις…»! Κάπως έτσι φαίνεται ότι θα εξελιχθεί η κατάσταση μετά την επιστολή που έστειλε ο ΑΝΤ1 την προηγούμενη βδομάδα στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας ζητώντας τους να μην χρησιμοποιούν αποσπάσματα από τις εκπομπές του χωρίς να έχουν τη σχετική άδεια. 

Ορισμένοι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ετοιμάζουν κι αυτοί επιστολή στο κανάλι του Αμαρουσίου, ζητώντας να κάνουν το ίδιο κι αυτοί, να μην χρησιμοποιεί δηλαδή ούτε ο ΑΝΤ1 αποσπάσματα από τα δικά τους προγράμματα. Βέβαια αυτή η αντίδραση ήταν αναμενόμενη και φαίνεται ότι την έχουν υπολογίσει στον ΑΝΤ1, παρά το ότι «πλήττονται» ορισμένες από τις εκπομπές τους, όπως «Το πρωινό», «Όλα» και «Ράδιο Αρβύλες».

Ωστόσο κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι η επιθυμία του ΑΝΤ1 θα… εξασθενίσει, όπως είχε γίνει και παλαιότερα, αλλά η διοίκηση του σταθμού έχει θέσει σαφείς οδηγίες και τουλάχιστον προς το παρόν φαίνεται ότι θα τηρηθεί με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στις θεματολογίες εκπομπών που θα αναγκαστούν πλέον να βρίσκουν πρωτογενές υλικό, σταματώντας την αναπαραγωγή προγραμμάτων άλλων σταθμών…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε