Δευτέρα, 15 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αντίνοος Αλμπάνης για Ζήνα Κουτσελίνη: Οι άνθρωποι που εκτιθέμεθα στα ΜΜΕ έχουμε μια τεράστια ευθύνη για αυτά που λέμε

Αντίνοος Αλμπάνης για Ζήνα Κουτσελίνη: Οι άνθρωποι που εκτιθέμεθα στα ΜΜΕ έχουμε μια τεράστια ευθύνη για αυτά που λέμε

“Προφανώς και ήταν ένα άκομψο σχόλιο. Ας κριθώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας αυτήν την στιγμή.” δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα και μίλησε για τις εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο του Maestro και για το tweet που έκανε για τη Ζήνα Κουτσελίνη, το οποίο συζητήθηκε έντονα.

«Ο δικός μου ο ήρωας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει ήδη υπερβεί όλα αυτά που θεωρεί ο ίδιος ηθικά, φυσιολογικά και όλα αυτά τα οποία θα επέλεγε στη ζωή του να κάνει.

Οπότε επειδή η αγάπη του για τη Σοφία είναι πάρα πολύ μεγάλη, υπομένει καταστάσεις, γίνεται και αυτός ηθικός αυτουργός με έναν τρόπο στο έγκλημα και αυτό το πράγμα τον βασανίζει πολύ. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανατροπή στο φινάλε του επεισοδίου, η οποία είναι τόσο δυνατή που οι δικές μου ανατροπές έρχονται το… φθινόπωρο», περιγράφει ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Νομίζω ότι περισσότερο υπερισχύει η λογική σε μένα. Υπάρχουν και φορές που το συναίσθημά μου έρχεται και καπελώνει το υπόλοιπο αλλά περισσότερο είμαι προς τη λογική. Σε κάποια πράγματα κάνω λίγο και τα στραβά μάτια, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και χρειάζονται δεύτερη και τρίτη ανάγνωση.

Δεν ξέρω αν η κυνικότητα βοηθάει ή όχι, σίγουρα μου δημιουργεί ένα αίσθημα συνειδητοποίησης μιας πραγματικότητας η οποία είναι πάρα πολύ σκληρή.

Είμαι από τους ανθρώπους που αν υπάρχει μια πιθανότητα να συμβεί το χειρότερο δυνατό σενάριο, αυτό θα σκεφτώ πρώτα. Θέλω να είμαι προετοιμασμένος για το χειρότερο», εξομολογείται ο ηθοποιός.

«Δεν με φιλτράρω πολύ, το θυμικό των ανθρώπων δεν είναι καλός σύμβουλος και επειδή συμβαίνουν συνεχώς πράγματα που μας εξωθούν στα άκρα, πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να μην επιτρέπουμε σε αυτό που συμβαίνει εκείνη την ώρα να οδηγεί την σκέψη και την έκφρασή μας.

Κάνω λάθη, μπορεί να είμαι άγαρμπος αλλά προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος γίνεται», παραδέχεται ο Αντίνοος Αλμπάνης στη συνέχεια.

Τέλος, απαντώντας για το πρόσφατο επίμαχο σχόλιό του προς τη Ζήνα Κουτσελίνη στο Χ (πρώην Twitter), ο Αντίνοος Αλμπάνης επισημαίνει:

«Αυτό που γίνεται αυτήν την στιγμή με τις γυναίκες στη χώρα μας είναι κάτι το οποίο δε θα φανταζόμουν ποτέ, (…) είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίζει βαθιά. Οι άνθρωποι οι οποίοι εκτιθέμεθα στα ΜΜΕ έχουμε μια τεράστια ευθύνη για αυτά που λέμε.

Ας σκύψουμε πάνω από το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει αυτήν την στιγμή, δεν έχουν καμία αξία οι δικές μου γνώμες και δε θα επηρεάσουν και κανέναν. Το πρόβλημά μας είναι άλλο και είναι αλλού. Προφανώς και ήταν ένα άκομψο σχόλιο. Ας κριθώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας αυτήν την στιγμή».

Media Τελευταίες ειδήσεις