Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αντώνης Λουδάρος: Προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να με διαβάλλει

Αντώνης Λουδάρος: Προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να με διαβάλλει

Αποκαλυπτικός ο Αντώνης Λουδάρος για δύσκολη συνεργασία του…

Στη συμπεριφορά συναδέλφου του που πραγματικά τον εξόργισε, σε σημείο να μη θέλει ποτέ να δουλέψει ξανά μαζί του, αναφέρθηκε ο Αντώνης Λουδάρος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα.

Έχεις δεχθεί πόλεμο;

Μπροστά μου δεν συνέβη ποτέ κάτι. Μπορεί ερήμην μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει, δεν ασχολούμαι. Έχω βιώσει ωστόσο πολύ άσχημη συνθήκη με συνάδελφο, σε σημείο που σκεφτόμουν πριν από κάθε παράσταση: “Πως θα πιω κι απόψε αυτό το πικρό ποτήρι;”. Το να μη θέλεις να πας στη δουλειά σου για να μη συναντήσεις έναν άνθρωπο μου έχει τύχει και είναι εφιάλτης.

Τι συμπεριφορά είχε ο συγκεκριμένος συνάδελφος σου;

Στην αρχή σε σκλάβωνε με τη συμπεριφορά του. Είχα ακούσει άσχημα πράγματα για την περίπτωση του αλλά, βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο φερόταν σε μένα, αναρωτιόμουν γιατί τα έλεγαν. Εγώ έβλεπα έναν άγγελο, ο οποίος ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε δαίμονα. Είναι η μία και μοναδική περίπτωση ανθρώπου με τον οποίο δεν θα ξανασυνεργαστώ.

Τι έκανε δηλαδή;

Προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να με διαβάλλει, χωρίς να υπάρχει λόγος. Δημιουργούσε θέματα από το πουθενά, χωρίς να έχουν συμβεί. Εξέθετε τους συναδέλφους του στα μάτια μου, ενώ εκείνοι δεν είχαν πει κάτι για μένα. Υπάρχουν κι αυτά στη δουλειά μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις