Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Για πρώτη φορά στην καριέρα μου ένιωθα ότι δεν μπορώ να πω δελτίο μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Για πρώτη φορά στην καριέρα μου ένιωθα ότι δεν μπορώ να πω δελτίο μετά την τραγωδία στα Τέμπη

“Ήταν η χειρότερη στιγμή μου και η πιο δύσκολη στιγμή μου. Το πιο δύσκολο” δήλωσε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η Αντριάννα Παρασκευπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Μαμα-δες με την Τζένη Θεωνά στην ΕΡΤ 2 και μίλησε για την δύσκολη στιγμή που έζησε με την τραγωδία στα Τέμπη. 

Ειδικότερα, η Αντριάννα Παρασκευοπούλου εξομολογήθηκε πως «για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν ένιωθα ότι μπορώ να πω δελτίο μετά την αδιανόητη τραγωδία στα Τέμπη.

Όλο αυτό το γεγονός το οποίο δεν μπορείς να το συλλάβεις, δεν μπορείς να το βάλεις στο μυαλό σου ως πραγματικότητα. Ήταν η χειρότερη στιγμή μου και η πιο δύσκολη στιγμή μου. Το πιο δύσκολο».

«Πάντα ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Πάντα, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει στον κόσμο ανά πάσα στιγμή. Από πολύ μικρή με ιντρίγκαρε αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω τίποτα διαφορετικό ως επάγγελμα.

Όταν ήμουν μικρή και με ρώταγαν, «τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;» τους έλεγα «μαμά» γιατί ήταν το μόνο που με ενδιέφερε. Αλλά από επάγγελμα δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ να κάνω τίποτα άλλο».

«Δεν ξέρω γιατί πάντα όταν πάω στις συνεντεύξεις με ρωτάνε αν με φλερτάρουν! Όχι, ιδιαίτερα. Το ιδιαίτερα το τοποθετώ για να μεγαλώσω την πρόταση και να μην δώσω έναν τίτλο τόσο σκέτο» πρόσθεσε, επίσης, η Αντριάννα Παρασκευοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση

Media Τελευταίες ειδήσεις