Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αντριάνα Παρασκευοπούλου για το ατύχημα: Είπα «θα βγω ζωντανή και θα βγω νικήτρια» 

Αντριάνα Παρασκευοπούλου για το ατύχημα: Είπα «θα βγω ζωντανή και θα βγω νικήτρια» 

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη επιστρέφει το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 08:50, στο MEGA, και μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική μας υγεία. 

Με την ευχή η νέα χρονιά να είναι μια καλή χρονιά ξεκινάει η εκπομπή το Σάββατο 7 Ιανουαρίου. Μία ευχή που όλοι θέλουμε να πραγματοποιηθεί, αλλά κάποιες φορές η ζωή έχει άλλα σχέδια για εμάς. Οι ψυχολόγοι μιλούν για τις δυσκολίες της ζωής και τη δύναμη να σταθούμε ξανά στα πόδια μας.

Πώς θα γίνουμε ψυχικά ανθεκτικοί ώστε να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τα εμπόδια και τις απρόβλεπτες καταστάσεις της ζωής μας;

Η εκπομπή φιλοξενεί τη δημοσιογράφο – παρουσιάστρια Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία μιλάει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το τροχαίο ατύχημα που είχε στο παρελθόν και πώς αυτό το γεγονός άλλαξε τις προτεραιότητες στη ζωή της. 

Στα υπόλοιπα θέματα η εκπομπή ασχολείται με τα «new year’s resolutions», τους στόχους δηλαδή που βάζουμε στην αρχή κάθε χρονιάς και παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον βίντεο για το messy play, το παιχνίδι για τα βρέφη που κυριολεκτικά… λερώνει!

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» εστιάζει στην περίοδο μετά τις γιορτές και ειδικότερα στο τρίμηνο Ιανουάριος-Μάρτιος κατά το οποίο έχει παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι βάζουν τα περισσότερα κιλά.

Οι επιστήμονες μιλούν για τις απλές αλλαγές που αξίζει να προσπαθήσουμε στη διατροφή μας για να μην πέσουμε στην παγίδα της αύξησης του βάρους μας.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία μιλάει για τη δική της προσπάθεια να χάσει αυτά τα κιλά αλλά και για τα εμπόδια που αντιμετωπίζει.

Επίσης, στην εκπομπή μαθαίνουμε για το άγχος που βιώνουν τα παιδιά, πώς εκδηλώνεται αλλά και γιατί τα παιδιά σήμερα έχουν πολύ στρες. Ακόμα, βλέπουμε ένα βίντεο για το χαμάμ μαλλιών, την περιποίηση δηλαδή που μπορούμε να προσφέρουμε στο τριχωτό της κεφαλής. 

Media Τελευταίες ειδήσεις