Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Απατεώνας του Tinder στον ΑΝΤ1: «Ψέματα όσα λένε στο Netflix, αυτές οι γυναίκες μου χρωστάνε λεφτά»

Απατεώνας του Tinder στον ΑΝΤ1: «Ψέματα όσα λένε στο Netflix, αυτές οι γυναίκες μου χρωστάνε λεφτά»

«The Tinder Swindler», αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς του Netflix που ήρθε να ταράξει τα νερά και μέσα σε μόνο λίγες ημέρες έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των συνδρομητών της διάσημης πλατφόρμας. Πρόκειται για την ιστορία ενός «κοσμοπολίτη» απατεώνα που είχε καταφέρει να κάνει μεγάλη ζωή με τα λεφτά ανυποψίαστων γυναικών που γνώριζε στη γνωστή εφαρμογή γνωριμιών. 

Στο ντοκιμαντέρ «Ο Απατεώνας του Tinder» παρουσιάζονται οι ιστορίες τριών μόνο από τα δεκάδες θύματα του αδίστακτου Ισραηλινού Σιμόν Χαγιούτ, που συνελήφθη στην Ελλάδα. Μάλιστα είναι τόση η οργή κατά του 29χρονου σήμερα Simon Leviev – έτσι συνήθιζε να συστήνεται-  που οι συνδρομητές του Netflix άρχισαν να βομβαρδίζουν με χιλιάδες αναφορές τα social media. 

Ο αποκαλούμενος ως «απατεώνας του Tinder», ο Simon Leviev, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα όσα του καταλογίζονται και κάνει λόγο για ασύστολα ψεύδη, κατηγορώντας και τις γυναίκες που φέρεται πως εξαπάτησε. «Το θύμα της υπόθεσης είμαι εγώ! Εγώ, που ξόδεψα για εκείνες πάνω από 200.000 ευρώ σε ταξίδια και ανέσεις και τώρα με παρουσιάζουν σαν τέρας», σημειώνει – μεταξύ άλλων – ο 29χρονος. 

Αναλυτικά η δήλωση του Simon Leviev:

«Όσα λένε οι καταγγέλλουσες στα ΜΜΕ και στο NETFLIX είναι ασύστολα ψέματα. Τίποτα από αυτά δε συνέβη ποτέ. Είναι ντροπή! Οι γυναίκες αυτές μου χρωστάνε λεφτά, όχι εγώ σε αυτές! Βγήκαν μαζί μου επειδή είμαι αυτός που είμαι. Πέρασαν καλά όσο κυκλοφορούσαμε μαζί και τώρα προσπαθούν να με ντροπιάσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι απαράδεκτο όλο αυτό που συμβαίνει με αυτό που αποκαλούν “ντοκιμαντέρ”.

Το θύμα της υπόθεσης είμαι εγώ! Εγώ, που ξόδεψα για εκείνες πάνω από 200.000 ευρώ σε ταξίδια και ανέσεις και τώρα με παρουσιάζουν σαν τέρας.

Έχουν καταλήξει να είναι μαριονέτες, κάποιων ανθρώπων που τις έχουν πλησιάσει και τις εκμεταλλεύονται. Τώρα είναι η σειρά μου!  Έχω καταθέσει μία μακροσκελή αγωγή εναντίον τους, και θα πρέπει τώρα εκείνες από την πλευρά τους είτε να εργαστούν σκληρά, είτε να βρουν έναν άνδρα σαν κι μένα, με τη δική μου  οικονομική άνεση, να τους πληρώσει τα δικαστικά έξοδα και τις αποζημιώσεις που ζητάω. Δεν θα κάνω πίσω!»

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Media Τελευταίες ειδήσεις