Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Απεργία στον ΠΗΓΑΣΟ – Δεν βγαίνουν Έθνος – Ημερησία – Goal News

Απεργία στον ΠΗΓΑΣΟ – Δεν βγαίνουν Έθνος – Ημερησία – Goal News

Κινητοποιήσεις στον ΠΗΓΑΣΟ με τους απλήρωτους εργαζομένους να κατεβαίνουν σε απεργία και μεγάλο μέρος από αυτούς να προχωρούν σε επίσχεση εργασίας, μηνύσεις, αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα.

Από σήμερα και έως την ερχόμενη Τετάρτη στις 6 το πρωί οι εργαζόμενοι στα Μέσα του ομίλου (Έθνος, Έθνος της Κυριακής, ethnos.gr, Ημερησία, imerisia.gr, Goal News, sentragoal.gr κλπ) αποφάσισαν να απεργήσουν, ενώ την ερχόμενη Τρίτη ζητούν να γίνει τριμερής επιτροπή στο υπουργείο Εργασίας, αναφέροντας ότι ο εκδότης δεν τήρησε όσα είχε δεσμευτεί στην προηγούμενη επιτροπή.

Χθες, σε συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων ο Φώτης Μπόμπολας τους είπε μεν ότι η «είδηση» πως οι πιστώτριες τράπεζες έχουν καταγγείλει τα δάνεια δεν είναι αληθής, αλλά τους είπε όμως ότι δεν δεσμεύεται για την καταβολή των οφειλών, ενώ χαρακτηριστική ήταν η φράση του «εγώ θα φύγω από εδώ πετώντας»!

Η φράση του αυτή αναστάτωσε τους εργαζομένους που σήμερα το πρωί μετά από συνάντηση εκπροσώπων των σωματείων τους αποφάσισαν απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά και να διεκδικήσουν δικαστικά τα χρήματα που τους οφείλονται.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε