Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Απίστευτες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς Κόκκινο Ποτάμι

Απίστευτες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς Κόκκινο Ποτάμι

Η σειρά Κόκκινο Ποτάμι που έχει φανατικό κοινό, είναι εδώ με νέα επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα με τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη συνεχίζονται στην μετά το lockdown εποχή.

Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς το Κόκκινο Ποτάμι που προβάλλεται από το OPEN, Μανούσος Μανουσάκης, μιλά στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων της σειράς, που ξεκίνησαν και πάλι. Όλη η ιστορία είναι μια μεγάλη πρόκληση, είπε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόσθεσε πως το γύρισμα είναι συνέχεια μια άσκηση μυαλού, ενώ αναφέρθηκε και στη δύναμη του έρωτα.

Στέφανος Κυριακίδης: Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος μιλάει για τη σειρά και τη Γενοκτονία των Ποντίων

Για τη Γενοκτονία των Ποντίων και τη δραματική σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι που προβάλλεται από το OPEN και καθηλώνει το κοινό, μιλά ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης, που υποδύεται τον Μητροπολίτη Θεόκλητο στην επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη.

Οι ποντιακές φορεσιές της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»

Στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», που ξεκίνησαν ξανά μετά την διακοπή τους λόγω κορoνοϊού, βρέθηκε η κάμερα του OPEN. Η ενδυματολόγος Μαρία Μαγγίρα μίλησε για τις παραδοσιακές ποντιακές φορεσιές που έχουν ραφτεί για τις ανάγκες της σειράς και φορούν οι πρωταγωνιστές.

Media Τελευταίες ειδήσεις