Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Από το «Παρτάλι» στο «So You Think You Can Dance»

Από το «Παρτάλι» στο «So You Think You Can Dance»

Στην τελική ευθεία πριν… χορέψει στο τηλεοπτικό τοπίο βρίσκεται το «So You Think You Can Dance», καθώς είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά το Πάσχα το χορευτικό talent show με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Ποιοι θα είναι όμως αυτοί που θα κρίνουν τους διαγωνιζόμενους; Όπως πρώτα είχα γράψει στο Newsit. gr εκτός από τον Πάνο Μεταξόπουλο στην κριτική επιτροπή θα είναι κι η Ελένη Φουρέιρα και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η συνεργασία της με τα στελέχη του σταθμού.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ένα πρόσωπο που αγαπά πολύ το χορό, αν και η πρώτη φορά που… συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ήταν μέσα από τη συμμετοχή του σε τραγουδιστικό talent show, το «Just The Two Of Us» που παρουσίασε το MEGA, ενώ στη συνέχεια… έκαψε καρδιές ερμηνεύοντας τον «Ρούσο» στη δημοφιλή σειρά «Κάτω Παρτάλι». Όπως πολύ καλά θα καταλάβατε, ο λόγος για τον Ιβάν Σβιτάιλο που έχει κάνει επαφές με τον ΑΝΤ1 για να είναι στην κριτική επιτροπή του «So You Think You Can Dance».

Οι επαφές μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή τότε ο Ιβάν θα κληθεί να διαπιστώνει κατά πόσο οι διαγωνιζόμενοι έχουν το ίδιο με αυτόν πάθος, αλλά και ταλέντο για το χορό.

Τις επόμενες ημέρες πάντως οι δύο πλευρές θα πρέπει να αποφασίσουν οριστικά αν θα υπάρξει συνεργασία, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν κάνει επαφή και με ένα ακόμα πρόσωπο που ξέρει να κρίνει πολύ καλά αν οι διαγωνιζόμενοι έχουν πάθος για την Τέχνη. Έτσι λοιπόν το μόνο που απομένει να οριστικοποιηθεί ποιοι θα είναι οι τέσσερις κριτές της επιτροπής ώστε στις αρχές του επόμενου μήνα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε