Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Από το πλευρό του Σεφερλή στον «Τροχό της Τύχης»

Από το πλευρό του Σεφερλή στον «Τροχό της Τύχης»

Τη μάθαμε μέσα από τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Mega με μία». Όπως φαίνεται όμως θα αναλάβει και έναν ακόμα ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο, ο οποίος δεν θα είναι στο MEGA αλλά στο STAR και οι τηλεθεατές θα κρέμονται… από τα χέρια της για να δουν τι θα κάνει.

Ο λόγος για τη Τζούλια Νόβα, τη νεαρή κοπέλα που εργάζεται ως μοντέλο και είναι στην παρέα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA.

Η Τζούλια όμως θα συνεργαστεί και με το STAR γιατί θα είναι στον «Τροχό της Τύχης» που ετοιμάζει το κανάλι της Κηφισιάς με κεντρικό παρουσιαστή τον αθλητικογράφο Πέτρο Πολυχρονίδη. Χθες έπεσαν οι υπογραφές και στο STAR ετοιμάζονται πυρετωδώς μιας και ποντάρουν πολλά στο γνωστό τηλεπαιχνίδι αφού θα είναι και το lead in για το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους. Έτσι καθημερινά, γύρω στις 7 το απόγευμα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την Τζούλια Νόβα θα κρατάνε συντροφιά στους τηλεθεατές ενώ οι παίκτες θα διεκδικούν πλούσια δώρα.

Αξίζει δε να αναφέρω ότι αν και ο «Τροχός της τύχης» έχει πολλά χρόνια να βγει στον αέρα φαίνεται ότι πολύς κόσμος τον έχει αγαπήσει και θέλει να λάβει μέρος σε αυτόν αφού λίγες μόνο ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση ότι το STAR ετοιμάζει το γνωστό τηλεπαιχνίδι πολλοί έχουν δηλώσει στο κανάλι της Κηφισιάς ότι θέλουν να πάρουν μέρος σε αυτό, ενώ αναμένεται οι δηλώσεις να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το τρέιλερ. Προς το παρόν ετοιμάζεται το πλατό της εκπομπής με σκοπό να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και ο «Τροχός της τύχης» να αρχίσει να γυρίζει…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε