Media

Αποκαλύπτικό “Κουτί της Πανδώρας” για το Δίστομο και τις γερμανικές αποζημιώσεις

“Η Ελλάδα είναι από τα μεγαλύτερα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας. Πλήρωσε αναντίστοιχα με το μέγεθός της, τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παρ’ όλα αυτά είναι η μόνη χώρα που δεν πήρε ποτέ αποζημιώσεις για τον πόλεμο. Οι κυβερνήσεις της, με διάφορα επιχειρήματα, αλλά με λόγους, πραγματικούς, τους οποίους αποκαλύπτει η έρευνα, δεν προχώρησαν σε διεκδικήσεις από τη Γερμανία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη και οι διεκδικήσεις θυμάτων μεμονωμένα εναντίον της Γερμανίας, αντί να βρουν τη συμπαράσταση του ελληνικού κράτους, αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Πώς η διεκδίκηση των κατοίκων του Διστόμου εμποδίστηκε με κάθε τρόπο;

Δείτε τι αποκαλύπτει και το τρέιλερ


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα