Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα σχέδια για την “Ελλάδα”

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα σχέδια για την “Ελλάδα”

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε να προβάλλεται το τρέιλερ για το καινούργιο show του MEGA «Ελλάδα σ’ αγαπώ» που θα παρουσιάσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, έχοντας δίπλα της τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Σάββα Πούμπουρα.

Και μπορεί να μην είχε ανακοινωθεί επίσημα αλλά ενώ ο αρχικός στόχος ήταν η εκπομπή να βγει στον αέρα το Σάββατο 28 Μαρτίου τελικά στο κανάλι της Μεσογείων αποφάσισαν να αναβάλλουν την πρεμιέρα της. Ο λόγος είναι ότι το σκηνικό της εκπομπής δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και δεν προλαβαίνουν να κάνουν τις πρόβες που χρειάζονται και να μπουν στη συνέχεια για γύρισμα με τους celebrities καλεσμένους να πρέπει να αποδείξουν αν γνωρίζουν τη χώρα μας.

Έτσι αποφάσισαν να καθυστερήσουν την πρεμιέρα για μία βδομάδα, ενώ την ίδια περίοδο γίνονται και κάποιες… διευκρινίσεις που απομένουν με την εταιρεία παραγωγής ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αν λοιπόν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει νέο… πρόβλημα η εκπομπή «Ελλάδα σ’ αγαπώ» μπορεί να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 4 Απριλίου δίνοντας μάχη για την τηλεθέαση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που την ίδια ώρα λέει «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Και λέω «μπορεί να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 4 Απριλίου» γιατί ορισμένα από τα στελέχη του MEGA υποστηρίζουν ότι η καινούργια τους εκπομπή πρέπει να προβάλλεται άλλη μέρα και ώρα για να γλιτώσουν από αυτή τη μάχη της τηλεθέασης και μάλιστα σε μία ημέρα, το Σάββατο το βράδυ, που η διαφημιστική πίττα δεν είναι και… πολύ μεγάλη.

Έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του MEGA που δεν θέλουν τη σύγκρουση με την εκπομπή του ALPHA υποστηρίζουν ότι η καλύτερη ημέρα για να κάνει πρεμιέρα η «Ελλάδα» είναι τη Δευτέρα του Πάσχα, άποψη που φαίνεται να επικρατεί, αφού έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στους τηλεθεατές να γνωρίσουν καλύτερα την εκπομπή. Κάτι που δεν αποκλείεται να παγιώσει τελικά την «Ελλάδα» τους κάθε Δευτέρα που μαζί με το «Κάτω Παρτάλι» θα δημιουργήσει μία πολύ ισχυρή ζώνη στο κανάλι της Μεσογείων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε