Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το ραντεβού της Θρασκιά με το Λαζάρου και η εμπλοκή του MEGA

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το ραντεβού της Θρασκιά με το Λαζάρου και η εμπλοκή του MEGA

Το όνομα της Ράνιας Θρασκιά ακουγόταν πριν από χρόνια, όταν ήταν να ξεκινήσει το «Master Chef». Μπορεί αυτό να ήταν απλά μία φήμη, αλλά όπως όλα δείχνουν, η δημοσιογράφος θα συνεργαστεί με τον κριτή του ριάλιτι μαγειρικής και γνωστό σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Όπως η ίδια η Ράνια Θρασκιά είπε καλεσμένη στο «Πρωινό mou», μέσα στο Φεβρουάριο θα κάνει πρεμιέρα η καινούργια εκπομπή που θα παρουσιάζει στην ΕΤ1.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε μέρα, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και μάλιστα, τα… ηνία θα τα έχει η ίδια η Ράνια, αναλαμβάνοντας και την αρχισυνταξία και επιμέλεια της εκπομπής της. Στο πλαίσιο λοιπόν του σωστού σχεδιασμού έχει ζητήσει από τους υπεύθυνους της ΕΡΤ να έχει μαζί της το Λευτέρη Λαζάρου, θεωρώντας δικαιολογημένα ότι ο γνωστός σεφ θα είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί στην καθημερινή εκπομπή.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, έχει οριστεί ραντεβού για σήμερα μεταξύ του Λευτέρη Λαζάρου και στελεχών της ΕΡΤ για να συζητήσουν για τη συνεργασία τους στην καθημερινή εκπομπή. Ωστόσο, υπάρχει ένα… αγκάθι στη συνεργασία τους και μάλιστα αυτό είναι… mega-λο, καθώς όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα, υπάρχει στα σκαριά συνεργασία του Λαζάρου και με το MEGA.

Και βέβαια δεν αναφέρομαι στο «Master Chef», αλλά στην εκπομπή μαγειρικής που ετοιμάζουν στο κανάλι της Μεσογείων με παρουσιαστή το Λευτέρη Λαζάρου και που σκοπεύουν να τη βγάλουν στον αέρα μέσα στο Φεβρουάριο. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν το MEGA δεχτεί την παράλληλη απασχόληση του Λαζάρου στην εκπομπή της ΕΤ1 ή θα… παγώσει την εκπομπή του Λαζάρου και θα βγάλει στον αέρα μόνο αυτή του Γιάννη Λουκάκου.

Όπως φαίνεται, όλα θα καθοριστούν στο σημερινό ραντεβού του Λαζάρου με την ΕΡΤ, καθώς αν μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση που θα του κάνουν, το λόγο μετά θα έχει το MEGA για να αποφασίσει αν θα δεχτεί ο σεφ να είναι και στους απέναντι από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους, το «Πρωινό mou», στο οποίο ποντάρουν πολλά. Για να δούμε λοιπόν, τι παρασκηνιακά… μαγειρέματα θα γίνουν και πού θα μαγειρεύει τελικά ο Λευτέρης Λαζάρου!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε