Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αποκλειστικές φωτό από το «Voice»

Αποκλειστικές φωτό από το «Voice»

Πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή, στις 21:15, κάνει το «Voice», ένα από τα πιο δημοφιλή και πετυχημένα. Στην πρώτη φάση του δημοφιλούς και πετυχημένου talent show οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Stavento και Μελίνα Ασλανίδου σε 7 επεισόδια θα επιλέξουν τους 16 παίκτες που θα έχουν στις ομάδες τους.

Τις αγωνίες και την προσπάθεια των διαγωνιζομένων για να δουν το «Σε θέλω» (που υπάρχει μπροστά από κάθε κριτή) να ανάβει, θα περιγράφει ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ με πολλούς από αυτούς θα συνομιλεί ο Γιώργος Λιάγκας που θα είναι και ο βασικός παρουσιαστής, ιδιαίτερα της τρίτης φάσης, των 6 live.

Ενδιάμεσα, στη δεύτερη φάση, μέσα σε 4 επεισόδια, οι κριτές θα πρέπει να κρατήσουν μόνο τους μισούς, δηλαδή τους 8 από τους 16 διαγωνιζόμενους της ομάδας τους, για να πάνε στα live.

Τα γυρίσματα της πρώτης φάσης έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα γυρίσματα της δεύτερης φάσης θα ξεκινήσουν γύρω στα τέλη Ιανουαρίου.

Πριν όμως, από την πρεμιέρα… τρουπώσαμε στα γυρίσματα και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ένα πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικό θέαμα, όπως απαιτεί το συγκεκριμένο δημοφιλές talent show.

Στο πρώτο επεισόδιο λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας θα μας καλωσορίσει στο VOICE.

Σημαντικό ρόλο όμως, θα έχει και ο Θέμης Γεωργαντάς που θα περιγράφει όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια.

Ιδιαίτερα στα διαλλείματα πείραζε συνεχώς ο ένας τον άλλο, αλλά δεν σταματούσαν ακόμα και όταν οι κάμερες έπαιρναν μπροστά.

Βέβαια, οι διαγωνιζόμενοι είχαν πολλή αγωνία περιμένοντας τους κριτές να πατήσουν το κουμπί και να φωτίσει η επιγραφή με τη φράση «Σε θέλω».

Ένας από τους βασικούς κανόνες του VOICE είναι ότι στην επιτροπή θα πρέπει να είναι τραγουδιστές ώστε να μπορούν να συνυπάρχουν επί σκηνής και οι ίδιοι, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο κρίνουν, αλλά διαθέτουν και φωνητικές δυνατότητες. Έτσι, όπως θα δούμε στο talent show του ΑΝΤ1, οι τέσσερις κριτές θα ανέβουν στη σκηνή και θα τραγουδήσουν παρέα.

Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα θα αναλάβει και το ρόλο του ντράμερ, αφού στην κοινή τους εμφάνιση παίζει και ντραμς.

Περισσότερα όμως, αυτή την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στις 21:15, που το δημοφιλές VOICE έρχεται και στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στο κανάλι του Αμαρουσίου μάλιστα φρόντισαν να δώσουν μία μικρή… πρόγευση από όσα θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο.

Έτσι, από αύριο το απόγευμα, όσοι μπαίνουν στη σελίδα του VOICE στο Facebook https://www.facebook.com/pages/Ant1-The-Voice-of-Greece/309274285880274 θα μπορούν να δουν σε πρώτη προβολή δύο περίπου λεπτά από το πρώτο επεισόδιο. Ολοκληρωμένη όμως, άποψη θα έχουμε την Παρασκευή με την προβολή του πρώτου επεισοδίου που θα δούμε και θα ακούσουμε…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε θα προβάλλεται το “The Voice”; Ποιο πρόγραμμα θα έχει απέναντι;

ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ! ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ του “The Voice”!

Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα του τρέιλερ και την επίσημη αφίσα για το “The Voice”!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε