Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποκλειστική συνέντευξη με τη… φωνή της Έμμας!

Αποκλειστική συνέντευξη με τη… φωνή της Έμμας!

Πριν από δύο βδομάδες άνοιξε το σπίτι της και όπως αποδείχτηκε πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που μπήκαν μέσα και διασκέδασαν.

Η καινούργια σειρά του MEGA, «Το σπίτι της Έμμας», έχει σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις κάνοντας μέσο όρο στα δύο πρώτα επεισόδια που έχουν προβληθεί 34% στο γενικό σύνολο και 33,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών ο μέσος όρος έφτασε στο 39,3%.
Εκτός όμως, από τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννη Μπέζο, Φαίδρα Δρούκα, Παύλο Ορκόπουλο, Νίκο Ορφανό, Χρύσα Παπά, Ευαγγελία Συριοπούλου, Εύη Δαέλη, Βασίλη Γαλαίο, την αγάπη των τηλεθεατών έχει κερδίσει και η συμπαθέστατη και γλυκύτατη Έμμα που τόσο με τα πλάνα της, όσο και με τις ατάκες της βγάζει πολύ γέλιο. Ποια είναι όμως, η ηθοποιός, η Κωνσταντίνα Νταντάμη, που «δανείζει» τη φωνή της στην τετράποδη πρωταγωνίστρια;

Η Κωνσταντίνα Νταντάμη αποφοίτησε το 2010 από το τμήμα Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι. Πάτρας και στη συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει τη μεγάλη αγάπη της, την υποκριτική. Έτσι σπούδασε σε δραματική σχολή, από την οποία αποφοίτησε φέτος και στην οποία είχε καθηγητή τον Γιάννη Μπέζο. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα την είχε επιλέξει να παίξει και σε δύο παραστάσεις που σκηνοθέτησε, στην «Αντιγόνη» του Ζαν Ανούιγ, (που ανέβηκε στο «Νέο Ελληνικό Θέατρο Γιώργου Αρμένη») και στο «Φιλάργυρο» του Μολιέρου, που ανέβηκε στο Εθνικό Θέατρο. Όταν λοιπόν γίνονταν δοκιμαστικά αναζητώντας την ηθοποιό που θα «δώσει» φωνή στην Έμμα, η Κωνσταντίνα Νταντάμη πήγε και ήταν αυτή που τελικά επέλεξαν οι υπεύθυνοι της σειράς. Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι η νεαρή ηθοποιός από το 2000 έως το 2004 έκανε πρωταθλητισμό στο Tae Kwon Do.

Λίγο πριν την έναρξη της σειράς είχα συναντήσει την Κάτια Δανδουλάκη και μου είχε μιλήσει για πολλά. Ωστόσο ήθελα να μιλήσω και με τη νεαρή ηθοποιό που κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, έστω και μέσα από μία… φωνή! Αξίζει να σημειώσω ότι το όνομά της παίζει στους τίτλους της σειράς, αλλά οι τηλεθεατές δεν γνωρίζουν την όμορφη νεαρή ηθοποιό που «κρύβεται» πίσω από την παιχνιδιάρικη φωνή της Έμμας. Και μπορεί να είναι η πρώτη της συνέντευξη, αλλά όπως φαίνεται η Κωνσταντίνα Νταντάμη έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της. Η κουβέντα μας ξεκίνησε ρωτώντας την πώς είναι να… ενσαρκώνει ένα ζώο, όπως η Έμμα, δίνοντάς του τη φωνή της κι όπως μου είπε:
«Είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό! Δεν αντιμετωπίζω την Έμμα σαν ζώο, αλλά σαν ρόλο, επομένως δεν με δυσκόλεψε επιπλέον το γεγονός ότι είναι σκύλος. Εκεί που δυσκολεύτηκα ήταν με τη διαδικασία του σπικάζ, γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά ευτυχώς εξοικειώνεσαι αρκετά γρήγορα.
 
-Ποια είναι η σχέση σου με την Έμμα εκτός γυρίσματος;
Η αλήθεια είναι ότι με την Έμμα έχουμε βρεθεί λίγες φορές, αλλά από την πρώτη μας συνάντηση γίναμε φίλες. Με υποδέχτηκε με κουνιστή ουρά και νάζια, οπότε καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο να μην την αγαπήσεις. Είναι αξιολάτρευτο πλάσμα!

-Πρέπει να παρατηρήσω ότι παίζεις το ρόλο του πολύ ανθρώπινα και δεν κάνεις τη φωνή της Έμμας… καρτουνίστικη. Αυτό ήταν δική σου απόφαση ή του σκηνοθέτη και των σεναριογράφων;
Κατά τη διάρκεια των ακροάσεων είχα δοκιμάσει διάφορες φωνές και τρόπους ομιλίας και τελικά, όταν πια πήρα τον ρόλο, καταλήξαμε στην πιο λειτουργική, αλλά και πιο ταιριαστή φωνή για την Έμμα και την ιδιοσυγκρασία της.
 
– Τι ήταν αυτό που σε δυσκόλεψε περισσότερο στο συγκεκριμένο ρόλο;
Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να προσπαθήσω να φανταστώ τους ηθοποιούς που παίζουν στην κάθε σκηνή, ώστε να μπορέσω να τους απευθυνθώ, μιας και δεν βρίσκομαι στα γυρίσματα και ο δικός μου παρτενέρ είναι το μικρόφωνο. Η αλήθεια είναι ότι σε όλο αυτό έχω και την βοήθεια του σκηνοθέτη της σειράς, του κ. Ανδρέα Μορφονιού.
 
-Αν και ο ρόλος είναι… εξ ημισείας, εντούτοις όλη τη δόξα την παίρνει η Έμμα. Λογικό λοιπόν να ρωτήσω αν σε ενοχλεί αυτό….
Καθόλου δεν με ενοχλεί. Ίσα ίσα το απολαμβάνω. Για μένα αποτελεί μεγάλη πρόκληση να παίζεις έναν ρόλο έχοντας σαν εργαλεία σου μόνο τη φωνή σου και τη φαντασία σου.
 
-Επειδή δεν πηγαίνεις όπως είπες στα γυρίσματα έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη για τη σειρά όπως κι οι τηλεθεατές με την προβολή του επεισοδίου. Πώς βλέπεις λοιπόν το «Σπίτι της Έμμας»;
Ενθουσιάστηκα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Όλοι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς είναι εξαιρετικοί. Πιστεύω ότι «Το σπίτι της Έμμας θα μας χαρίσει στιγμές ξεκαρδιστικές, με πολλές εκπλήξεις και θα μας κρατήσει την καλύτερη παρέα φέτος τον χειμώνα».

Αυτά λοιπόν είπαμε με τη «φωνή» της Έμμας, την ηθοποιό Κωνσταντίνα Νταντάμη. Απόψε στις 22:30 που το MEGA προβάλλει το 3ο επεισόδιο της σειράς θα δούμε ότι η Ιουλία δεν το βάζει κάτω, αλλά προσπαθεί με επιχειρήματα να οργανώσει κοινό μέτωπο εναντίον Άννιας και Αρχοντή. Η Ζωή όμως, έχει τα δικά της ζόρια με τον πρώην της, τον Σπύρο και δεν έχει διάθεση για τέτοια. Αλλά και η Ελπίδα έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τα συχνά νυχτερινά μίτινγκ του Ιάσονα και στήνει τρελό καβγά μαζί του για ασήμαντη αφορμή. Ράκος μετά από αυτό δέχεται την παρέα και τη συμπαράσταση της Άννιας που αρχίζει να κερδίζει έδαφος με τη θετική της ενέργεια και το χαρακτήρα της. Η Άννιας συμπαραστέκεται και στη Ζωή όταν τσακώνεται με τον πρώην της, τον Σπύρο. Ο Αρχοντής συμβουλεύει τον Ιάσονα πώς να χειριστεί τη ζήλια της Ελπίδας, αλλά τα κάνει χειρότερα. Η Ιουλία, από την άλλη, δεν το βάζει κάτω και πολλά θα συμβούν στο «Σπίτι της Έμμας»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε