Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετοιμάζουν καθημερινή σειρά με Αλέξανδρο Σταύρου και Ευγενία Σαμαρά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετοιμάζουν καθημερινή σειρά με Αλέξανδρο Σταύρου και Ευγενία Σαμαρά

Είναι ευχάριστο να μαθαίνεις ότι ετοιμάζονται καινούργιες σειρές. Και ακόμα πιο ευχάριστο όταν αυτές οι σειρές έχουν και καλούς συντελεστές, όπως η συγκεκριμένη, προϊδεάζοντάς σε για ένα ωραίο τηλεοπτικό προϊόν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε ότι την καινούργια σεζόν το MEGA Κύπρου θα βγάλει στον αέρα μία καινούργια καθημερινή κοινωνική σειρά. Ο προσωρινός τίτλος της είναι «Εννιά μήνες» και δημιουργός της ένα πρόσωπο με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, η Άννα Αδριανού.

Η πετυχημένη σεναριογράφος και ηθοποιός έδωσε στο MEGA Κύπρου ένα καινούργιο σενάριό της και όπως ήταν αναμενόμενο τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού όχι μόνο το βρήκαν πολύ καλό αλλά αποφάσισαν να το βγάλουν στον αέρα. Αυτές τις μέρες μάλιστα βρίσκονται σε επαφές με ηθοποιούς για να ερμηνεύσουν τους ρόλους, ενώ εκτός από τους κύπριους ηθοποιούς θα παίξουν και πολλοί έλληνες. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο λοιπόν έκλεισε ήδη να είναι ο Αλέξανδρος Σταύρου που τα τελευταία χρόνια είναι από τα… must στο καστ των καθημερινών σειρών.

Το… ντεμπούτο της όμως σε καθημερινή σειρά θα κάνει και η ταλαντούχα Ευγενία Σαμαρά που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» αλλά κέρδισε τους θεατές μέσα από την ερμηνεία της στη σειρά «Εκδρομή» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η ηθοποιός βρέθηκε στην Κύπρο για να υπογράψει αλλά και για να βρει σπίτι αφού με τα καθημερινά γυρίσματα λόγω του πρωταγωνιστικού της ρόλου αποφάσισε να μείνει αρκετό καιρό στο νησί της Αφροδίτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου σε πρωταγωνιστικό ρόλο στους «Εννιά μήνες» θα δούμε και τον εξαιρετικό Νίκο Γαλανό. Και σίγουρα η επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο είναι μία ακόμα ευχάριστη είδηση που προϊδεάζει για το καλό αποτέλεσμα.

Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν και οι υπόλοιποι συντελεστές της καινούργιας καθημερινής σειράς του MEGA Κύπρου αφού σκοπός τους είναι να ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα ώστε οι «Εννιά μήνες» να βγουν στον αέρα τον Οκτώβριο.

Να σημειώσω δε ότι δεν αποκλείεται η καθημερινή κοινωνική σειρά να προβληθεί και σε μεγάλο ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό καθώς έχουν ήδη γίνει επαφές να αγοράσουν από το MEGA Κύπρου τα δικαιώματα προβολής και για τη χώρα μας πιστεύοντας ότι θα αποκτήσουν ένα πολύ δυνατό «όπλο» για την καθημερινή μάχη της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε