Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Γιατί πήγε η Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1;

Πριν από λίγους μήνες στέλεχος μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, μου είπε πως «δεν ξέρουμε τι γίνεται από τη μία βδομάδα στην άλλη».

 Τότε πίστευα ότι ήθελε να αποφύγει τις ερωτήσεις μου και να μην απαντήσει σε αυτά τον ρωτούσα. Τελικά όμως, μέρα με τη μέρα διαπιστώνω το πόσο αληθινά μιλούσε.

Πραγματικά, τους τελευταίους μήνες ΚΑΙ το τηλεοπτικό τοπίο είναι θολό. Λίγα, έως ελάχιστα είναι τα πράγματα που προγραμματίζονται μακρόχρονα ενώ τα περισσότερα μένουν στον αέρα μέχρι να φτάσει ο καιρός και να πρέπει να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Έτσι ακριβώς όπως έγινε και με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Πριν από μερικούς μήνες, είχαμε πρώτοι αναφέρει στο Newsit ότι το talent show ήταν στον αέρα. Τελικά η απόφαση (μέχρι αυτή τη στιγμή!) είναι ότι το «Ελλάδα» πάει για τον Οκτώβριο.

Το σίγουρο (μέχρι αυτή τη στιγμή) είναι ότι στις 6 Μαρτίου (ή στις 13) το «Dancing with the stars» θα κάνει πρεμιέρα με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τα υψηλότατα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου την Παρασκευή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την Παρασκευή το μεσημέρι η Ζέτα Μακρυπούλια συναντήθηκε με τους Alexander Holland γενικό διευθυντή και Γιάννη Λάτσιο, διευθυντή προγράμματος τηλεόρασης ΑΝΤ1. Η συνάντηση ήταν για να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες κι οι οποίες (προλαβαίνω τις… κακές γλώσσες) δεν είχαν καμία σχέση με τα οικονομικά. Μάλιστα, τα στελέχη του ΑΝΤ1 ενημέρωσαν την παρουσιάστρια για την καινούργια εκπομπή που σχεδιάζουν με την Ευγενία Μανωλίδου και που έχει άμεση σχέση με το talent show. Επίσης, στο πλαίσιο της φιλικής συνάντησης η Ζέτα Μακρυπούλια ενημερώθηκε και για το επίπεδο των συναντήσεων του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής με τους υποψήφιους διαγωνιζόμενους celebrities. Μέχρι εκεί…

Στη συνάντηση δεν ειπώθηκε τίποτα περί οικονομικών αφού αυτό είναι ένα κεφάλαιο που έχει διευκρινιστεί πριν από καιρό με σύμφωνες και τις δύο πλευρές. Το γιατί δεν έχει ακόμα υπογραφεί το συμβόλαιο είναι εντελώς τυπικό και αναμένεται να γίνει μέσα στο Φεβρουάριο. Γιατί, όπως είπαμε και στην αρχή, τίποτα δεν μπορεί να προγραμματίζεται (με συμβόλαια) για μακρύ χρονικό διάστημα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε