Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ηλέκτρα από το «Νησί» ετοιμάζεται για… τρίχες!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ηλέκτρα από το «Νησί» ετοιμάζεται για… τρίχες!

Έχει σπουδάσει ψυχολογία, αλλά την έχει κερδίσει η υποκριτική. Αν και η πρώτη της τηλεοπτική παρουσία έγινε στη σειρά «Γ4» που πρόβαλλε ο ALPHA, εντούτοις το ευρύ κοινό την αγάπησε μέσα από το ρόλο της στο «Νησί».

Η Κατερίνα Μισιχρόνη απέσπασε πολύ καλές κριτικές υποδυόμενη την «Ηλέκτρα» στη σπουδαία τηλεοπτική σειρά του MEGA. Αυτή τη φορά όμως, θα τη δούμε σε έναν διαφορετικό ρόλο, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε κωμωδία.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, η Κατερίνα Μισιχρόνη θα συμμετέχει στην καινούργια τηλεοπτική σειρά «Τρίχες» που ετοιμάζουν για τον ΑΝΤ1 ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου. Στην αρχική διανομή ήταν ο Ορέστης Τζιόβας και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπουςα, που τελικά δεν τα… βρήκαν και έτσι, όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, το ρόλο του Τζιόβα θα ερμηνεύσει τελικά ο Νίκος Αναδιώτης και αυτόν της Παπαχαραλάμπους η Κατερίνα Μισιχρόνη.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι επαφές με την Κατερίνα Μισιχρόνη ξεκίνησαν ενώ η ηθοποιός βρισκόταν στο Λος Άντζελες. Από την πρώτη όμως, στιγμή δέχτηκε με χαρά την πρόταση και ήδη οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο με τις δύο πλευρές να είναι θετικές. Οπότε, αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα δούμε τώρα την ηθοποιό σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτό της «Ηλέκτρας» ως ζευγάρι με τον Νίκο Αναδιώτη.

Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον Δεκέμβριο και τους υπόλοιπους ήρωες θα ερμηνεύσουν οι Βασιλική Ανδρίτσου, Παύλος Κοντογιαννίδης, Τόνι Δημητρίου, Μιράντα Ζαφειροπούλου και Τάσος Γιαννόπουλος. Μετά τις καθυστερήσεις πάντως που υπήρξαν είναι σίγουρο ότι οι «Τρίχες» των Ρήγα – Αποστόλου θα βγουν στον αέρα στις αρχές του επόμενου έτους!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε