Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λαζόπουλος φιλοξενεί τη γυναίκα που… τρόμαξε τον Ντράγκι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λαζόπουλος φιλοξενεί τη γυναίκα που… τρόμαξε τον Ντράγκι!

Το βράδυ ανοίγει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του για να σχολιάσει με το δικό του τρόπο την επικαιρότητα. Μόνο που απόψε ο Λάκης Λαζόπουλος φιλοξενεί ένα πρόσωπο που… αντιδρά με το δικό του τρόπο σε πολλά από αυτά που συμβαίνουν και μάλιστα έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις πράξεις της τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου καλεσμένη του Λάκη Λαζόπουλου θα είναι η 21χρονη ανεξάρτητη ακτιβίστρια, Ζοζεφίν Βιτ, που πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε στο τραπέζι του Μάριο Ντράγκι τρομάζοντας τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και φωνάζοντας «Τέρμα στη δικτατορία της ΕΚΤ».

Η Ζοζεφίν κατέφερε να μπει στη συνέντευξη Τύπου που έδινε ο Ντράγκι και τρομάζοντας με την κίνησή της το ισχυρό στέλεχος της παγκόσμιας οικονομίας πέταξε επιστολές διαμαρτυρίας στο πρόσωπό του που επέκριναν σκληρά τη στάση της ΕΚΤ.

Απόψε λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος, στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του, στον ALPHA, θα έχει καλεσμένη τη Ζοζεφίν που εκτός από την… τρομάρα στον Ντράγκι έχει απασχολήσει κι άλλες φορές το διεθνή Τύπο για τις ακτιβιστικές της ενέργειες και είναι σίγουρο πως έχει να πει πολλά…! Δεν είναι τυχαίο που ο Λάκης Λαζόπουλος κάλεσε την ανεξάρτητη ακτιβίστρια στην εκπομπή του που θα της δοθεί ελεύθερα το βήμα να πει τις απόψεις της, αφού και η ίδια πριν αποδεχτεί την πρόσκληση πληροφορήθηκε για την εκπομπή διαπιστώνοντας ότι υπάρχουν πολλά κοινά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε