Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποκλειστικό: Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές θα είναι στο «Voice»

Αποκλειστικό: Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές θα είναι στο «Voice»

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε την απόφαση του ΑΝΤ1 το πετυχημένο talent show να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Έτσι λοιπόν από αυτή την Κυριακή ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του «The Voice» και οι τέσσερις coaches, οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης/Stavento και Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθούν ξανά στις πολυθρόνες τους για να επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και πολλοί ήταν αυτοί που δήλωσαν συμμετοχή θέλοντας να κερδίσουν το «εισιτήριο» για το πετυχημένο talent show.
Στην πρώτη φάση, των blind auditions, οι «Coaches» ακούν χωρίς να βλέπουν και αν ο διαγωνιζόμενος καταφέρει να τους κερδίσει με τη φωνή του, τότε γυρίζουν την καρέκλα διεκδικώντας τον για την ομάδα του. Εκτός όμως, από τους τέσσερις coaches, στη δεύτερη φάση, των «battles», μαζί τους θα είναι και τέσσερις ακόμα γνωστοί τραγουδιστές, ένας δίπλα από κάθε coach για να τον βοηθήσει στην προετοιμασία των «μονομαχιών». Ποιοι είναι αυτοί και με ποιον coach θα συνεργαστεί ο καθένας τους;
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου δίπλα από τον Αντώνη Ρέμο θα είναι ο Χρήστος Δάντης, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή ο Γιάννης Βαρδής, ενώ με τον Μιχάλη/Stavento θα συνεργαστεί ο Γιάννης Γιοκαρίνης και με τη Μελίνα Ασλανίδου ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
 

 
Οι τέσσερις αυτοί τραγουδιστές θα είναι δίπλα στους coaches σε όλη τη φάση των «μονομαχιών» και θα συνεννοούνται μαζί τους για την καλύτερη προετοιμασία των διαγωνιζόμενων. Όπως και πέρυσι, στον πρώτο κύκλο, οι «μονομαχίες» θα προβληθούν σε 4 επεισόδια, ενώ η πρώτη φάση, των «τυφλών ακροάσεων» σε 8 επεισόδια και η τελική φάση θα είναι η μετάδοση των 6 live από την οποία θα αναδειχτεί ο νικητής. 
 

 
Αυτή την Κυριακή λοιπόν 15 Φεβρουαρίου, στις 21:15, ο ΑΝΤ1 ξεκινά να προβάλλει το δεύτερο κύκλο του «The Voice» ευελπιστώντας ότι θα σημειώσει την ίδια πετυχημένη πορεία με τον πρώτο κύκλο που δικαιολογημένα είχε κερδίσει τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε