Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συμβαίνει με την Αγγελική Νικολούλη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συμβαίνει με την Αγγελική Νικολούλη

Πολλά χρόνια τώρα η Αγγελική Νικολούλη προσπαθεί να βρει το «Φως στο τούνελ» σε ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Δικαιολογημένα η γνωστή δημοσιογράφος έχει κερδίσει τον τίτλο της ελληνίδας «Μις Μαρπλ» αφού μέσα από την εκπομπή της έχει καταφέρει να βοηθήσει ακόμα και τις Αρχές στις έρευνές τους. Δικαιολογημένα επίσης είναι και τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωνε η εκπομπή της.

Με τις δυσάρεστες όμως, εξελίξεις στο ALTER η εκπομπή «Φως στο τούνελ» διέκοψε τη μετάδοσή της και η Αγγελική Νικολούλή έχει μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου. Φαίνεται όμως, ότι η παραμονή της εκτός, δεν θα διαρκέσει πολύ…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η γνωστή δημοσιογράφος έχει ήδη κάνει επαφές με δύο κανάλια που θέλουν να εντάξουν την εκπομπή της στο πρόγραμμά τους. Η πρώτη συνάντηση έχει γίνει με τον ALPHA και μάλιστα έχει πάει πολύ καλά αφού είναι λογικό το κανάλι της Κάντζας να θέλει τη Νικολούλη στο δυναμικό του. Μόνο που, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες υπήρξε συνάντηση υψηλότατου στελέχους του ΣΚΑΪ με τη δημοσιογράφο κατά την οποία της είπαν ότι θέλουν να συζητήσουν για την εκπομπή της προκειμένου να μετακομίσει στο κανάλι του Φαλήρου. Ωστόσο, οι επαφές… πάγωσαν καθώς η Αγγελική Νικολούλη είχε κανονίσει ταξίδι στην Αμερική όπου σπουδάζει ο γιος της και ήθελε τις εορταστικές μέρες να τις περάσουν μαζί. Έτσι, όπως φαίνεται, με την επιστροφή της στην Ελλάδα εντός των προσεχών ημερών θα ξεκινήσει ξανά τις επαφές προκειμένου να δει ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και σε ποιο κανάλι θα ενταχθεί το «Φως στο τούνελ».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε