Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Απόψε παίζει η «Εθνική Ελλάδος»

Απόψε παίζει η «Εθνική Ελλάδος»

Τις… φανέλες της «Εθνικής Ελλάδος» θα φορέσουν κι απόψε όσοι τηλεθεατές επιλέξουν να συντονιστούν στο MEGA για να παρακολουθήσουν το 9ο επεισόδιο της σειράς που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πάντως όπως φαίνεται η σειρά έχει κερδίσει τους τηλεθεατές αφού μετά την προβολή των 8 επεισοδίων το κανάλι της Μεσογείων έχει εισπράξει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημειώνοντας 30,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 35,4% στο δυναμικό κοινό. Και δικαιολογημένα η καινούργια σειρά έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού το προσεγμένο σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη που αποτυπώνει πολλά από όσα συμβαίνουν στη σύγχρονη Ελλάδα σε συνδυασμό με τις πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών προσφέρουν ένα πολύ καλό τηλεοπτικό προϊόν.

Τι γίνεται όμως στο αποψινό επεισόδιο; Στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας curling ξεκινά ένας κρυφός πόλεμος ανάμεσα στην Ελίζα και στον Κυριάκο, την ίδια ώρα που στο παγοδρόμιο πρέπει να αποφασιστεί ποια θα πάρει τη θέση της αρχηγού στην ομάδα. Οι δύο ισχυρές υποψήφιες είναι η Νίκη και η Φοίβη, που φαίνεται να έχουν τις ίδιες ικανότητες αλλά τελείως διαφορετικές στάσεις μπροστά στα διλήμματα που τις απασχολούν.

Ο Χρήστος και ο Ρίτσαρντ θα διαφωνήσουν για το θέμα της αρχηγού. Τη λύση τη δίνει τελικά, χωρίς καν να το ξέρει, ο Αχιλλέας. Η συνέχεια στη συχνότητα του MEGA απόψε στις 22:20 που η «Εθνική Ελλάδος» αναλαμβάνει δράση…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε